Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ "ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ" Ο 65ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗΝ 53ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΗΣ! ΤΑΜΑΤΑ ΣΕ 10 ΑΓΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!

Τάμα σε ... δέκα Αγίους θα πρέπει να κάνει η 53χρονη που πυροβολήθηκε δύο φορές από τον εν διαστάσει σύζυγο της ενώ κοιμόταν στο υπνοδω...



Τάμα σε ... δέκα Αγίους θα πρέπει να κάνει η 53χρονη που πυροβολήθηκε δύο φορές από τον εν διαστάσει σύζυγο της ενώ κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο της. Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, πυροβολήθηκε με ένα 22άρι πιστόλι. Η πρώτη σφαίρα την βρήκε «ξυστά» στην ωμοπλάτη, η δεύτερη, όπως έγραψε το Cretalive, «καρφώθηκε» 1,5 εκατοστό κάτω από το αριστερό αυτί της, στην κόψη του τριχωτού της κεφαλής και της προκάλεσε τραύμα στον υποδόριο ιστό.

Όσοι αντίκρισαν την σφαίρα μετά την επέμβαση αφαίρεσης της, εξεπλάγησαν, διαπιστώνοντας πώς είχε παραμορφωθεί.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Ηρακλείου, η 53χρονη ξύπνησε όταν άκουσε το δεύτερο «μπαμ» και ήδη είχε δεχθεί τη δεύτερη σφαίρα. Τα παντζούρια του υπνοδωματίου ήταν κλειστά και ο πρώτος και μοναδικός άνθρωπος που αντίκρισε ήταν ο 65χρονος εν διαστάσει σύζυγος της.

Με βάση τις μαρτυρικές καταθέσεις, οι σχέσεις του ζευγαριού είχαν διαταραχθεί. Περιγράφεται ότι είχαν συχνά εντάσεις και προστριβές και η συμβίωση τους ήταν προβληματική.

Ισχυρίζεται ότι «εκπυρσοκρότησε το όπλο»

Ο 65χρονος αμέσως μετά τον διπλό πυροβολισμό, εξαφανίστηκε προκειμένου να ξεφορτωθεί το 22άρι πιστόλι. Στην συνέχεια επέστρεψε και πάλι στο σπίτι και ακολούθως έφυγε ξανά. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν πολύ γρήγορα το όχημα του υπόπτου, ο οποίος είχε πάει στο συνεργείο αυτοκινήτων φίλων του στην περιοχή Γαζίου με σκοπό, όπως λένε οι πληροφορίες, να κατευθυνθεί προς Ρέθυμνο, απ' όπου και κατάγεται.

Ο 65χρονος αρχικώς αρνήθηκε ότι πυροβόλησε την 53χρονη. Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι στην πορεία ισχυρίστηκε ότι είδε κάποιον ύποπτο να βγαίνει από το σπίτι.

Αυτό ωστόσο που αναμένεται να υποστηρίξει ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου είναι ότι άκουσε κάποιον θόρυβο, κινήθηκε προς το υπνοδωμάτιο, όμως επειδή ήταν σκοτεινά, γλίστρησε, εκπυρσοκρότησε το όπλο και έτσι τραυματίστηκε η σύζυγος του. Πανικοβλήθηκε και έφυγε προκειμένου να πετάξει το πιστόλι. Δείχνει σοκαρισμένος, ενώ ζητάει συγνώμη από την σύζυγο και τα παιδιά του γι' αυτό που συνέβη.

cretalive

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.