Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ! 35ΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ... ΣΠΕΡΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ!.. ΚΕΡΑΤΑ, ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΚΥΝΟΔΟΤΕΣ, PIERCING, ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΜΑΤΙΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ" ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΩΝ!

Η Maria Cristerna έχει σχεδόν εξαντλήσει το μενού του body modification και είναι μόλις 35 ετών. Το ότι έχει καλύψει κάθε σπιθαμή...


Η Maria Cristerna έχει σχεδόν εξαντλήσει το μενού του body modification και είναι μόλις 35 ετών.



Το ότι έχει καλύψει κάθε σπιθαμή του σώματος της με τατουάζ είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο, μπροστά στο γεγονός πως έχει εμφυτεύσει κυνόδοντες και τιτάνιο στο κεφάλι της.


Όλα αυτά σε συνδυασμό με piercing και φετιχιστικό στιλ που συνδυάζει γκοθ και σαδομαζοχισμό την έχουν κάνει, δικαίως, γνωστή ως “The Vampire Lady”.

Tα τελευταία χρόνια Maria εργάζεται ως dj μαζί με την Gis Sanchez και παράλληλα συμμετέχει σε μια πλειάδα φεστιβάλ για τατουάζ και extreme τεχνικές τροποποίησης του σώματος.
Η ιστορία της Vampire Lady είναι όμως αρκετά διαφορετική από το σημερινό προφίλ της.
Η φαινομενικά σκληρή και τρομακτική γυναίκα, ήταν ένα κορίτσι που μεγάλωσε στα γκέτο της Γκουανταλαχάρα του Μεξικό και σε μια βαθιά θρησκευόμενη και συντηρητική οικογένεια.

Στα 17 της παντρεύτηκε παρά την θέληση της και άρχισε σπουδές νομικής. Η ζωή της όμως δεν καλυτέρεψε και έγινε ακόμη μια γυναίκα η οποία κακοποιήθηκε και έζησε την κόλαση δίπλα στον σύντροφό της. Παρ’ όλα αυτά τελείωσε τις σπουδές της και έκανε τέσσερα παιδιά.

Μετά όλα άρχισαν σιγά-σιγά να αλλάζουν.
Η 17χρονη Μaria την ημέρα του γάμου της και η σταδιακή μεταμόρφωση.
Η Μaria έχοντας περάσει μια ζωή που καταπίεζε και απαγόρευε την οποιαδήποτε μορφή έκφρασης, πέρασε στο άλλο άκρο. Άρχισε να χτυπάει τα πρώτα τατουάζ και έκανε την επανάστασή της εγκαταλείποντας τον σύζυγό της.
H ίδια ισχυρίζεται πως όλη αυτή τη διαδικασία στο σώμα της την ενέπνευσε η προσωπική της ιστορία και πως κάθε τατουάζ, σκουλαρίκι ή εμφύτευμα έχει συμβολισμούς για όσα πέρασε, τις καλές και τις κακές της στιγμές και όσα την έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα.
Τα υπόλοιπα είναι η ιστορία και η εξέλιξη μιας γυναίκας που αποφάσισε πως ήθελε ακραίες αλλαγές.
Aκόμη κι αν σήμερα θεωρείται ατραξιόν και αλλόκοτη στην πατρίδα της, εξακολουθεί να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, ξαναπαντρεύτηκε, κάνει αυτό που την ευχαριστεί και δεν τη νοιάζει η γνώμη των άλλων.


- See more at: http://axioperierga.blogspot.gr/2014/09/35-4-photos.html#sthash.2elc3gBg.dpuf

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.