Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΑΔΕΣΠΟΤΗ" ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΦΤΥΑΡΙΕΣ ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ "ΜΑΝΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΟΦΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ"... ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΖΩΑΚΙ Σ'ΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ! ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Το φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (20-09-2014) στα Στύρα της Εύβοιας. Μια κάτοικος ...



Το φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (20-09-2014) στα Στύρα της Εύβοιας. Μια κάτοικος του χωριού άκουσε φωνές και βγαίνοντας στην αυλή του σπιτιού της είδε τη γειτόνισσα της να χτυπάει με ένα φτυάρι μια αδέσποτη γάτα.

Η δράστης κυνηγούσε το ζώο για να το σκοτώσει έχοντας μαζί της τη 13χρονη κόρη της! Το κορίτσι φώναζε στη μάνα του «μάνα, πιο δυνατά κόφτου το κεφάλι!». Το ζώο σε μερικά λεπτά ήταν νεκρό και η δράστης – η οποία είναι γνωστή στην αστυνομία εξαιτίας ψυχικής ασθένειας που αντιμετωπίζει, πέταξε το άψυχο σώμα του ζώου σε ένα χαντάκι κάτω από το σπίτι της.


ΦΩΤΟ από zoosos.gr


Η καταγγέλλουσα Σοφία Αλούκου που είχε πάει να επισκεφτεί τους γονείς της άκουσε από τη μητέρα της να περιγράφει το έγκλημα. Όταν πήγε στο χαντάκι βρήκε το νεκρό ζώο, τράβηξε τις φωτογραφίες και κάλεσε την Αστυνομία.

Kάτοικοι του χωριού έλεγαν ότι η δράστης είναι μια εξαιρετικά προβληματική περίπτωση ανθρώπου και πως το παιδί αυτό το μεγαλώνει σε ένα ακατάλληλο περιβάλλον. newsit

1 σχόλιο

  1. ayth h vromiara omos poy exei kitrino xarti,den thn peirazoyme eee,h mh exontes ayto trone tsoytsoyni,kai meta lene gia toys tzixantistes kai to kako synapanthma...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.