Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ: ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ... ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ "LOUBOUTIN" ΓΟΒΙΤΣΑ ΚΑΚΑΡΑΤΖΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΟ "OBSESSION" ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ME THN ΠΡΟΒΑΤΙΛΑ, ΑΥΤΟ 'ΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ!!

Σε απόγνωση είναι οι κτηνοτρόφοι της Φθιώτιδας αφού δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τη νομιμότητα των εκτάσεων, που χρ...


Σε απόγνωση είναι οι κτηνοτρόφοι της Φθιώτιδας αφού δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τη νομιμότητα των εκτάσεων, που
χρησιμοποιούν για βοσκοτόπια.

«Ο τηλεσκοπικός έλεγχος που έγινε με το δορυφόρο δεν είναι σωστός, αφού κάποια είδη καλλιεργειών λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους δεν καταγράφηκαν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν λάθος στοιχεία και να μην μπορούμε να πάρουμε τις ενισχύσεις, αλλά και να μην έχουμε εκτάσεις για να βοσκήσουμε τα κοπάδια μας..

Εαν δεν βρεθεί λύσει από Δευτέρα κατεβάζουμε τα κοπάδια στους δρόμους και τις πόλεις. Θα ξεκινήσουμε από το Δομοκό, μετά Λαμία και θα φτάσουμε μέχρι τη βουλή...», είπε μεταξύ άλλων ένας από τους κτηνοτρόφους στο LamiaReport.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.