Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ KURU ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ, ΔΕΙΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! -ΒΙΝΤΕΟ-

HELLASFORCE ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ! Ονομάζεται Kuru, μια εξαιρετικά σπ...



HELLASFORCE

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ !

Ονομάζεται Kuru, μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που σχεδόν εξαφανίστηκε μετά την εξαφάνιση του κανιβαλισμού στην Παπούα της Νέας Γουινέας.

Ο πρώτος ασθενής που απεβίωσε στη Γερμανία παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει ανθρώπινο κρεας σε περιοχή που ελέγχουν οι Τζιχαντιστες .

Το Kuru έχει μέχρι τώρα βρεθεί σε 8 έως 20 άτομα, κάποια κρούσματα και σε Νοσοκομείο στην Τουρκία από άτομα που είχαν σχέσεις με τους τζιχαντιστες στο πόλεμο στη Συρία

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να έχει μεταδοθεί όπως οι γιατροί επιβεβαίωσαν, είναι μέσω του κανιβαλισμού και την κατανάλωση του ανθρώπινου εγκεφάλου μετέδωσαν το Arabian και το Orient News Television .

Εδώ είναι ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει τη σύνδεση μεταξύ των ιθαγενών μαγεία, τελετουργική κανιβαλισμό, και τελικό αποτέλεσμα της, Kuru:

Δύο από τα μολυσμένα άτομα είχαν σταλεί από τη Συρία σε νοσοκομείο στην Τουρκία για περαιτέρω εξέταση και μετά μεταφέρθηκαν σε άλλο νοσοκομείο στη Γερμανία όπου το Ένα από τα δύο πεθάνε, αφού Kuru είναι 90% θανατηφόρο.

Kuru είναι μια πολύ σπάνια ασθένεια. Προκαλείται από ένα μολυσματικό παράγωντα που βρέθηκε σε μολυσμένο ιστό του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Είναι αρκετά πιθανό ότι ξεκίνησε η μόλυνση από το ότι οι τζιχαντιστές άρχισαν να τρώνε τη σάρκα των εχθρών τους ως πηγή δύναμης και εξεφτελισμού των απίστων

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι Τούρκοικρεμούσαν κρέας από γυναίκες και παιδια σε τσιγκέλια και το πωλούσαν όπως αναφέρε και μαρτυρία Γάλλου περιηγητή μετα την σφαγη της Φωκαιας.

Ο κανιβαλισμός δεν είναι πέρα ​​από τη φύση των μουσουλμάνων ανταρτών, εδώ είναι ένα βίντεο της Συρίας Τζιχάντ τρώει ένα πνεύμονα:

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.