Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΙ Μ@Λ@ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ: ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΥΖΙ ΤΗΣ KATE MOSS... ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟ;;;

Από το αριστερό στήθος της Kate Moss, του supermodel από τη Βρετανία, εμπνεύστηκε το σχέδιο για το νέο ποτήρι σαμπάνιας που έφτιαξε εστια...

Από το αριστερό στήθος της Kate Moss, του supermodel από τη Βρετανία, εμπνεύστηκε το σχέδιο για το νέο ποτήρι σαμπάνιας που έφτιαξε εστιατόριο του Λονδίνου!

Πρόκειται για το εστιατόριο «34» του Λονδίνου, όπου η Kate Moss έκανε τον περασμένο Ιανουάριο το πάρτι για τα 40ά της γεννέθλια. Σε συνεργασία με με την επίσης Βρετανίδα καλλιτέχνη Jane McAdam Freud, που είναι κόρη του ζωγράφου Lucien Freud, για τον οποίο η Kate Moss είχε ποζάρει ενώ ήταν έγκυος, έφτιαξαν το ειδικό «καλούπι» για να δημιουργηθεί το ποτήρι, ακριβώς όπως το αριστερό στήθος του μοντέλου.

Μια μικρή καρδιά στη βάση του ποτηριού είναι η πινελιά που πρόσθεσε η Kate Moss στο έργο, που περιγράφεται ως «περίπλοκο, αφηρημένο σχέδιο που θυμίζει τη συμμετρία της Art Deco και που, όταν κρατείται σε μια συγκεκριμένη γωνία, αποκτά ένα όμορφο καμπυλόγραμμο σχήμα».

Η παρουσίαση του ποτηριού - έργου τέχνης θα γίνει από την ίδια Kate Moss στο εστιατόριο και προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Εκεί, όλοι οι καλεσμένοι θα πίνουν από το ποτήρι τι άλλο από σαμπάνια Dom Pérignon.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ποτήρι με βάση ένα γυναικείο στήθος, σύμφωνα τουλάχιστον με βάση τις ιστορικές πληροφορίες από τον 18ο αιώνα. Τότε, λέγεται πως η Μαρία Αντουανέττα και το δικό της στήθος ήταν η έμπνευση για το πρώτο ποτήρι σαμπάνιας στην ιστορία.

«Συμμετείχα στο πρότζεκτ με πολύ ενθουσιασμό», είπε η Kate Moss, «μεγάλη τιμή να κάνω κάτι που έκανε και η Μαρία Αντουανέττα, που ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Η σαμπάνια ήταν πάντα συνδυασμένη με τη γιορτή και την ευτυχία και τη διασκέδαση κι εγώ το διασκέδασα πολύ όλο αυτό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.