Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚH ΥΠΑΙΘΡΟΣ! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΡΑΜΑ... ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΕΖΗΣΕ Ο ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ... ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ Χ@Ζ@ΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ..

Το απόλυτο δράμα έζησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος σε ταξίδι του στη Γερμανία, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον χειρότερο του εφιάλτη. ...


Το απόλυτο δράμα έζησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος σε ταξίδι του στη Γερμανία, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον χειρότερο του εφιάλτη.


Ο αγαπημένος ηθοποιός ανακάλυψε ότι για να πας σε κάποια τουαλέτα της χώρας πρέπει να πληρώσεις… 70 λεπτά και έπαθε σοκ. Μάλιστα, έκατσε και υπολόγισε πόσα λεφτά ξοδεύει κάποιος ο οποίος επισκέπτεται 5 φορές την ημέρα την τουαλέτα και κατέληξε πόσα ξοδεύει σε πέντε χρόνια. Συμπέρασμα;Τα λεφτά της τουαλέτας φτάνουν για την αγορά ενός αμαξιού.


Αυτά είδε και τρελάθηκε και είπε να τα μοιραστεί με τους θαυμαστές του στο Facebook, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία την οποία συνόδευσε με μια λεζάντα που έγραφε για την «ακριβή» τουαλέτα. Όπως καταλαβαίνετε, τα like έπεσαν βροχή ενώ οι fans του σχολίασαν με χιούμορ τη συγκεκριμένη φωτογραφία, λέγοντας ότι η Μέρκελ φορολογεί ακόμα και την τουαλέτα!
freegossip

1 σχόλιο

  1. κυριε τσιμιτσελη εκει πληρωνουν ολοι την καθαριστρια που εχει τις τουαλετες πεντακαθαρες και ακομα το μηχανημα σου δεινει κουπονη πληρωμης της τουαλετας με το οποιο αν πας στο ταμειο οτι ψωνισεις κανει 70 λεπτα λιγοτερο στην ουσια περνεις τα λεφτα σου πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.