Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΝΕΣ ΤHΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΝΟΝΙΚΑΣ ΓΑΛΗΝΕΑ! ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΤΗΣ 70.000... ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ! ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Η ΖΩΙΤΣΑ Η ΛΑΣΚΑΡΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ...

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Νόνικα Γαληνέα, μετά την επιστροφή από τις διακοπές της στις Σπέτσες, το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο...


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Νόνικα Γαληνέα, μετά την επιστροφή από τις διακοπές της στις Σπέτσες, το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο σπίτι της γνωστής ηθοποιού είχαν μπει ληστές, με αποτέλεσμα να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο και να αρπάξουν 70.000 ευρώ, κοσμήματα τεράστιας αξίας και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, με αποτέλεσμα η ίδια να φοβάται ακόμα και για τη ζωή της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, κάλεσε την Αστυνομία και κλιμάκιο των ανδρών Ασφαλείας κατέφτασε στο διαμέρισμα διαπιστώνοντας από την επιτόπια έρευνα πως τόσο η πόρτα του σπιτιού, όσο και το χρηματοκιβώτιο δεν έφεραν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης, κάτι που σημαίνει ότι οι ληστές είχαν αντικλείδι.


Η ίδια ταράχτηκε πολύ από το ατυχές συμβάν στο σπίτι της στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Β’, δίπλα από το Προεδρικό Μέγαρο, με αποτέλεσμα τα δύο τελευταία 24ωρα να φιλοξενείται στην οικία της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη.
«Από τη στιγμή που έχουμε την υγεία μας, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή, όλα φτιάχνονται. Δεν θα σας πω ότι δεν έχω στενοχωρηθεί. Είναι μεγάλη η οικονομική απώλεια, αλλά πάνω από όλα είναι συναισθηματική, γιατί υπήρχαν πράγματα αξίας που εκλάπησαν. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Βρισκόμαστε σε διακοπές και όλοι μας ξαφνιαστήκαμε δυσάρεστα και λυπηθήκαμε», ήταν μερικά από τα λόγια της Νόνικας Γαληνέα στο ίδιο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.