Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΝΒΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ! ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ FB, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!

To να επισκέπτονται διάσημοι τα ελληνικά νησιά δεν είναι ακριβώς και σπουδαία είδηση - κάθε καλοκαίρι αμέτρητες διασημότητες στριμώχνον...



To να επισκέπτονται διάσημοι τα ελληνικά νησιά δεν είναι ακριβώς και σπουδαία είδηση - κάθε καλοκαίρι αμέτρητες διασημότητες στριμώχνονται στα σοκάκια της Μυκόνου, κάνουν


τα μπάνια τους στο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, ή χαζεύουν τη θέα από τη Σαντορίνη. Αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο σούπερσταρ του αμερικανικού μπάσκετ, δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ και άλλες τόσες χρυσός ολυμπιονίκης, αποδεικνύεται εφέτος ως ζωντανή διαφήμιση για τις Κυκλάδες.

Ο 30χρονος αθλητής κάνει τις διακοπές του στα νησιά του ελληνικού αρχιπελάγους μαζί με την έγκυο στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του, τη Σαβάνα Μπρίνσον-Τζέιμς και συνέχεια αναρτά φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την περασμένη Παρασκευή φωτογραφήθηκε στη Μύκονο, γράφοντας: «Η Μύκονος, στην Ελλάδα είναι θαυμάσια!» Στο ίδιο μήνυμα αποκάλυψε ότι η κόρη του που θα γεννηθεί σύντομα θα ονομαστεί Ζούρι. Ο Λεμπρόν έχει άλλους δύο γιους από τον γάμο του με τη Σαβάνα, με την οποία αγαπιούνται από το λύκειο.
Ακολούθησε τη Δευτέρα η αποθέωση για τη Σαντορίνη: Ο Λεμπρόν Τζέιμς ανήρτησε στο facebook μια φωτογραφία με τη γυναίκα του, με θέα το εμβληματικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, γράφοντας:

«Καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο! Στη Σαντορίνη στην Ελλάδα με την κυρία - "ξυπνήστε με όταν είμαι ξανά λεπτή" Τζέιμς».

Η Σαβάνα φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «Wake Me Up When I'm Skinny».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.