Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΛΛΗΝΑ Ω ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΑ ΜΕ ΣΤΗΝ Κ@ΛΑΡΑ"!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!

Ένα εμετικό βιβλίο, με απύθμενο ανθελληνικό μένος για την Ελλάδα και τους Ελληνες, έκανε την εμφάνισή του στα βιβλιοπωλεία του Αργυροκάσ...

Ένα εμετικό βιβλίο, με απύθμενο ανθελληνικό μένος για την Ελλάδα και τους Ελληνες, έκανε την εμφάνισή του στα βιβλιοπωλεία του Αργυροκάστρου και των γύρω περιοχών.

Από τον τίτλο και μόνο, «Έλληνα ο Έλληνα γκορτσοκεφάλα έλα και φίλα με στην κωλ@ρ@» (Greke o greke kokegorrice ec me puth ne prapanice), καταλαβαίνει κανείς την πνευματική διαστροφή που διακατέχει τον συγγραφέα του βιβλίου Arben Duka.
Στο εν λόγο βιβλίο ο Arben Duka παρουσιάζει τους Έλληνες ως φοβητσιάρηδες, «καρπαζοεισπράκτορες», ανήθικους και μπαμπέσηδες, παράλληλα παρουσιάζει τον βορειοηεπιρώτη εθνικό ευεργέτη Ευάγγελο Ζάππα ως Αλβανό, ενώ κατ΄αυτόν οι Αλβανοί ήταν εκείνοι που έφεραν την Ανεξαρτησία στην Ελλάδα. Μάλιστα αναφέρει πως οι Αλβανοί προϋπήρχαν των Ελλήνων και ισχυρίζεται πως τα αλβανικά εδάφη εκτείνονται μέχρι την Πρέβεζα.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε σε πιστή μετάφραση μερικούς από τους στοίχους του εν λόγο βιβλίου για να καταλάβετε για τι ανθελληνικό μένος μιλάμε:
Τι ειν’ αυτοί σ’ αυτή την άκρη
Ωχ αμάν είναι Έλληνες
Προσοχή μην σας πιάσουν
Γιατί τα’ αρχ!#@ θα σας κλ@σ$#ν!
……………………………………………..
Πριν αρχίσουμε μπουνιές 
Την 2η Αυγούστου θυμηθείτε
Φάγατε ξύλο και δεν χορτάσατε
Μπροστά σας βάλαμε σαν κοπάδι αγελάδων
 ………………………………………………………
Η ηθική σας δεν μπορεί να αναστηθεί 
με ανταρτικά τραγούδια που κοροϊδεύουν 
τον Τούρκο και την Αλβανία
που σε πνίγουν με φτύσιμο.
………………………………………………………
Γιατί εμείς είμαστε δοκιμασμένοι
και η Ιστορία το έχει γράψει
όταν δεν είχαμε ψωμί, μωρέ σκ@τ!
τρώγαμε φωτιά και μπαρούτι!
………………………………………………………
Δοκίμασε το ρε χαλέ
ή με τον τούρκο ή με μας,
δοκίμασέ το πουτ@ν@ς γιέ
Ν’ αφήσεις σ’ αυτό το μέρος τα βρακιά σου.
………………………………………………………
Γαύγισε, γαύγισε τραγουδώντας
Η ιστορία όμως έχει γραφτεί
Άσπρη σφραγίδα πάνω σε μαύρη
Από την Βιόσα ως την Πρέβεζα…
………………………………………………………
Αλβανοί καπεταναίοι
με ντουφέκια πλυμένα με χρυσό
μόνο με το «τραγούδι» του ντουφεκιού
την Ανεξαρτησία έφεραν στους Έλληνες.
………………………………………………………
Γιατί εμείς είμαστε εδώ 
πιο πριν κι από εσάς
γι’ αυτό μην γαυγίζετε και κλαψουρίζετε
γιατί μας έχετε κάποια χρωστούμενα….
………………………………………………………
Οι στοίχοι αυτοί είναι ότι πιο κόσμιο μπορεί να διαβάσει κανείς στο βιβλίο και αποτελούν μόνο ένα μέρος. Μάλιστα ο «συγγραφέας» τους διαθέτει προς μελοποίηση χωρίς αμοιβή σε όλους τους πολυφωνικούς ομίλους της Αλβανίας ενώ το κόστος των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ του τραγουδιού το έχει αναλάβει η εφημερίδα «Ndryshe».

Ποιος είναι όμως ο Arben Duka;

Ο αλβανοφασίστας Arben Duka γεννήθηκε στις 12/05/1957 στο χωριό Λάμποβο Αργυροκάστρου. Αποφοίτησε την Στρατιωτική Ακαδημία επί δικτατορίας Χότζα. Διατέλεσε αξιωματικός του αλβανικού Στρατού και δηλώνει φανατικός θαυμαστής του αιμοσταγή δικτάτορα. Αργότερα σπούδασε στο πανεπιστήμιο "ALEKSANDER XHUVANI". Έχει εκδώσει πάνω από 50 ποιητικές συλλογές ενώ από το 1974 έχει γράψει πάνω από 3000 τραγούδια όλων των ειδών, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Είναι κάτοχος δεκάδων βραβείων και διακρίσεων ενώ έχει λάβει 7 φορές το πρώτο βραβείο του Εθνικού Φεστιβάλ Τραγουδιού στην Αλβανία. Έχει γράψει τους στοίχους για τον ύμνο της Αλβανικής Αστυνομίας, ενώ μεταξύ άλλων έχει λάβει τιμητική διάκριση και από την Ένωση των Βετεράνων Πολέμου στην Αλβανία. 
Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία ήταν υποψήφιος με το νεοϊδρυθέν Τσάμικο Κόμμα «Aleanca Popullore», το οποίο συμμετείχε στον συνασπισμό του πρωθυπουργού Εντι Ράμα. Είναι υποστηρικτής των Τσάμηδων και κάθε εθνικιστικού στοιχείου που βάλει κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων. Η σελίδα του στο Facebook έχει ξεπεράσει τα 9000 likes ενώ το προσωπικό του προφίλ έχει φουλάρει με 5000 φίλους. Γράφει συνεχώς στα αλβανικά ΜΜΕ, ενώ διατηρεί και προσωπικό blog στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Shqiptarja”, ιδιοκτησίας του ανθέλληνα Κότσο Κοκεδήμα.

Καμία αντίδραση απ’ την Ελλάδα

Καμία αντίδραση δεν φαίνεται να υπήρξε μέχρι στιγμής τόσο από το Ελληνικό ΥΠΕξ όσο και από τις Προξενικές μας Αρχές στο Αργυρόκαστρο καθώς το βιβλίο αντί να είχε αποσυρθεί από την αγορά συνεχίζει να κυκλοφορεί ακόμη και σήμερα 7 χρόνια από την πρώτη του έκδοση.
Ίσως να μην υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση, ίσως κάποιοι να μην θέλουν να ασχοληθούν για να μην δώσουν διαστάσεις στο θέμα, όμως όπως και να έχει η Ελληνική πλευρά θα έπρεπε να είχε ζητήσει από την Αλβανία την απόσυρση του βιβλίου καθώς και να είχε κηρύξει προ πολλού “persona non grata” τον Arben Duka και όχι να τον αφήνει να μπαινοβγαίνει στην Ελλάδα θέτοντας θέμα «Τσάμηδων» και αλβανικών εδαφών εντός της Ελληνικής επικράτειας. 
Ας πάψουμε επιτέλους να εθελοτυφλούμε με τις προκλήσεις των Αλβανών. Αν η Αλβανία ονειρεύεται να μπει στην ευρωπαϊκή οικογένεια οφείλει πρώτα να διαμορφώσει προφίλ ευρωπαϊκής χώρας και να σέβεται τα κεκτημένα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκινώντας πρωτίστως από τον σεβασμό των Μειονοτήτων και τις σχέσεις καλής γειτονίας.
Ας τελειώσουμε λοιπόν µε την απάθεια, αρκετά ανεχτήκαμε!
aftonomi.gr

26 σχόλια

  1. Τον πουστη και τον χασικλη..
    .... Η δοκιμή τους έφαγε !!!!!ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαρέθηκα να είμαι το αποθημένο σου......
    Θέλω να γίνω η αμαρτία σου.....
    ΜΠΟΡΩ;;;;;;;;;;;;;;;;ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαμώπουστες Αλβανοί πουτανας γιοι.
    Θα ρθει η ώρα αυτή
    Που τα αυτιά σας σαν τηγάνια
    Στον καλό θα σας βάλουμε
    Πίθηκόμορφα μουν@κια
    Κοντά η ώρα θα ρθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εμεις οι Ελληνες τους δινουμε και δουλεια .καλα μας κανουν ολοι οι ξενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θα έλεγες να σου ξέσκιζα την κ@λάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΘΕΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΣΑΣ.ΑΜΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΓΑΜΩ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πλυνε ρε γυφτο πρωτα τον κωλο σου και αμα λαχει στον γαμαμε μαζι και τησ μανα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αλμπανο α@@@@ι εισαι τι θα πεις?εμεις φταιμε! επρεπε να σε παλουκωσουμε για να παρεις μια ιδεα βλακα! εεε βλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αμα σου εχει γ@μισει τη μανα ΕΛΛΗΝΑΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμείς οι Έλληνες είμαστε ο αρχαιότερος λαός σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.Οι Ιλλυριοί πάντα ήταν ιμπεριαλιστές-επεκτατιστές και πάντα ήθελαν να κατεβούν στην Ελλάδα.Όπως είναι σήμερα οι Τσιγγάνοι,έτσι ήταν και το 1200πΧ οι Ιλλυριοί.
    Οι Τρώες ήταν ελληνικά φύλα και όχι ιλλυρικά.
    Η ομηρική διάλεκτος είναι ιωνική και όχι ιλλυρική.
    Μερικοί ηλίθιοι Αλβανοί λένε πως,πιο καλά μπορεί να καταλάβει τον Όμηρο ο Αλβανός,παρά ο Έλληνας.Είναι πέρα για πέρα ψέμα.Ρώτησα Βορειο-Ηπειρώτη.Πιο καλά μπορεί να καταλάβει τον Όμηρο ο Έλληνας,παρά ο Αλβανός.Υπάρχουν κάποιες ιλλυρικές λέξεις,αλλά οι πιο πολλές είναι ελληνικές.Τα ομηρικά προέρχονται από τα ιωνικά και τα ιωνικά από τα πελασγικά.
    Οι Ιλλυριοί είναι πιο ανάμικτοι.Αλλά προέρχονται και αυτοί από Πελασγούς και πολλά άλλα φύλα(δακικά,ελληνικά,αφγανικά,ελληνικά,άγνωστα ασιατικά,άγνωστα ευρωπαϊκά κτλ).Γι'αυτό και οι περισσότεροι Αλβανοί έχουν ασιατικές αναλογίες,ασιατικά κρανία και σκελετούς.
    Επίσης οι Αλβανοί,Ινδοί,Αφγανοί,Πακιστανοί έχουν επωνύματα που τελειώνουν σε -aj. Αυτό σημαίνει ότι οι Αλβανοί είναι ανάμικτοι.
    Επίσης οι Αλβανοί,όπως και οι Γεωργιανοί,ασπάστηκαν το ισλάμ.Άρα ήρθαν σε παντρειά με τους Τούρκους.Άρα έχουν ανάμικτο DNA.
    Eμείς οι Έλληνες,δεν ασπαστήκαμε το ισλάμ,δεν είμαστε τουρκόσποροι,παντρευόμαστε ΜΟΝΟ μεταξύ μας ή έστω με άλλα ευρωπαϊκά φύλα με συγγενικό DNA.
    To ελληνικό DNA εύκολα μεταδίδεται και δύσκολα αλλοιώνεται.
    Το ελληνικό DNA,όχι μόνο δεν αλλοιώθηκε,αλλά αντιθέτως διαδόθηκε και σε άλλες χώρες.
    Πολλοί Πολωνοί,Κέλτες,Ιρλανδοί,Σκοτσέζοι,Γάλλοι,Ιταλοί,Ισπανοί έχουν ελληνικό DNA.
    Eπίσης και μερικοί Τούρκοι έχουν ελληνικό DNA λόγω παιδομαζωμάτων,αλλά δεν το παραδέχονται.
    Επίσης και μερικοί Ιρανοί και Ισραηλίτες έχουν ελληνικό DNA,αλλά δεν το παραδέχονται.
    Οι Αργείοι ταξίδεψαν στην Περσία και άφησαν το DNA τους.
    Γι'αυτό και οι Πέρσες έγλειφαν τους κατοίκους του Άργους να συμμαχήσουν μαζί τους.Αλλά εννοείται ότι το Άργος συμμάχησε με τις υπόλοιπες πόλεις-κράτη της Ελλάδας(Αθήνα,Σπάρτη,Κόρινθος κτλ) και διώξαμε τους Πέρσες.
    Οι Σπαρτιάτες επίσης ταξίδεψαν στο Ισραήλ και μάλιστα πρωτού βγουν οι Ισραηλίτες από την Αίγυπτο.
    Η Παλαιά Διαθήκη γράφει πως ο λόφος της Ιερουσαλήμ(ιεροί Σόλυμοι) ή αλλιώς λόφος της Σιών, λεγόταν παλιά Μοριάς.
    Άρα ο λόφος της Σιών πρωτο-κατοικήθηκε από Έλληνες.Μετά ήρθαν οι Ισραηλίτες,έκαναν πιο πολλά παιδιά και αφομοίωσαν τους Έλληνες.Και πολλοί Έλληνες,ήδη από το 100πΧ,άρχισαν να αμφισβητούν το 12-θεο.Και έγιναν μονοθεϊστές και αφομοιώθηκαν από τον ισραηλίτικο κορμό.
    Άρα από όλα αυτά συμπεραίνουμε,πως το ελληνικό DNA όχι μόνο δεν αλλοιώθηκε(στο χώρο της Ελλάδας),αλλά αντιθέτως διαδόθηκε(αλλά σε άλλες χώρες).
    Η ελληνική φυλή είναι η πιο αρχαία και συγχρόνως η πιο όμορφη.
    Όσο για την ιλλυρική βραχογραφία που βρέθηκε στο δίπυλο,αυτό αποδεικνύει ότι οι Ιλλυριοί πάντα ήταν ιμπεριαλιστές και πάντα ήθελαν να κατεβούν στην Ελλάδα.Δεν αποδεικνύει ότι οι Ιλλυριοί ζούσαν στην Ελλάδα πιο μπροστά από εμάς.Αν είναι δυνατόν!!!!! Πολλοί ηλίθιοι Αλβανοί το λένε αυτό.Απλώς εμείς γράφαμε σε πάπυρο.Αυτοί γράφανε σε βράχια.Ούτε καν γράφανε.Προσπαθούσαν να γράψουν.Προσπαθούσαν να μας μιμηθούν.
    Εγώ τους Αλβανούς δεν τους θεωρώ ευρωπαϊκή φυλή.Είναι επιμειξίες διαφόρων ευρωπαϊκών και ασιατικών φυλών.Οι σκελετοί,οι αναλογίες,τα κρανία,τα επίθετα σε -aj,όλα αυτά μιλούν από μόνα τους.
    Επίσης όλοι οι αρχαιολόγοι όλης της Γης λένε το εξής:Η Ιστορία ενός λαού,ξεκινά από τη στιγμή που ο λαός αυτός μάθει να γράφει και να διαβάζει τη γλώσσα του.Άρα η πιο αρχαία Ιστορία της ευρωπαϊκής ηπείρου είναι η ελληνική.Τα πιο αρχαία ευρωπαϊκά βιβλία είναι τα ελληνικά.Εμείς οι Έλληνες είμαστε αυτόχθονες.Και εννοείται ότι η Β.Ήπειρος είναι ελληνική.Μας χρωστούν και δεν τους χρωστάμε.
    Η Ιλλυρία είναι από Τίρανα και πάνω.Από Τίρανα και κάτω είναι Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Επίσης οι Αλβανοί,όπως και οι Γεωργιανοί,ασπάστηκαν το ισλάμ."

    Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος , ποτε οι Γεωργιανοι ασπαστηκαν το Ισλαμ? Εγιναν Χ.Ο. απο τις αρχες του 4ου αιωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και κάτι ακόμα.Όταν το 146πΧ κατακτηθήκαμε από τους Ρωμαίους,άρχισαν πάλι να κατεβαίνουν στην Ελλάδα οι Ιλλυριοί και ειδικά στη Δυτική Ελλάδα και έκαναν πιο πολλά παιδιά από εμάς τους Έλληνες.
    Αυτό το λέω για μερικούς ηλίθιους Αλβανούς,που χρησιμοποιούν ως επιχειρηματολογία τις κοτσάνες του Στράβωνα,ότι δήθεν-τάχα οι Ιλλυριοί ήταν πιο πολλοί από τους Έλληνες στην Ήπειρο και Αιτωλο-ακαρνανία.Άρα λένε ότι δικαιούνται τα εδάφη.
    Ο Στράβων έζησε μετά το 146πΧ. Έζησε αφού κατακτηθήκαμε από τους Ρωμαίους.Άρα δε θεωρείται και τόσο αρχαίος συγγραφέας.
    Εμείς οι Έλληνες είμαστε αυτόχθονες στην Ήπειρο από το 70.000πΧ.
    Οι Αλβανοί είναι άποικοι.Και πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους.Μας χρωστούν και δεν τους χρωστάμε.
    Από Τίρανα και πάνω είναι Ιλλυρία.
    Από Τίρανα και κάτω είναι Ελλάδα,είναι γη ελληνική και μάλιστα αποτελούμενη από αυτόχθονες πληθυσμούς.
    Οι Μικρασιάτες είναι Ίωνες-Πελασγοί.Και εννοείται ότι είναι 100%Έλληνες.
    Οι Πόντιοι είναι Ίωνες και λίγο Δωριείς.
    Οι Δωριείς είναι επίσης 100% Έλληνες.
    Ο Στράβων για μένα ΔΕΝ ήταν ιστορικός-αρχαιολόγος.Ήταν ταξιδευτής,γεωγράφος και ό,τι έβλεπε το κατέγραφε.
    Φυσικά εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα αρβανίτικης μειονότητας,διότι οι Αρβανίτες ήρθαν σε παντρειά με τους Έλληνες λόγω χριστιανικής ορθόδοξης θρησκείας.Και υπερισχύει το ελληνικό DNA.Έχουν μέσα στις φλέβες τους DNA ελληνικό.

    Και οι 4 γείτονές μας είναι επεκτατιστές-ιμπεριαλιστές.
    Μας χρωστούν και δεν τους χρωστάμε.
    Και η φιλοξενία δε διαρκεί 30-20-10 χρόνια.Διαρκεί 7 ημέρες στην Αμυγδαλέζα και μετά απέλαση.Και αυτό είναι το δίκαιο και το σωστό.
    Οι μαρμιτοκέφαλοι-τηγανοκέφαλοι αρκετά φιλοξενήθηκαν.Πρέπει να μας ευχαριστήσουν και να επιστρέψουν στο Τηγανοκεφαλιστάν(Αλβανία).
    Και να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο της Κέρκυρας.Αν όντως έχουν μπέσα.Το υπέγραψαν και πρέπει να το εφαρμόσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. i illiri eine i moni apogoni ton pellazgon ,apo aftes teis malakies pou grafis dhen isxii tipota ,i pio kathari fili ston kosmo eine i Albani sas aresi i oxi ,oso ke na prospathisis na tin dhiaforopiisis ,tora oso afora ton singrafea afto to exi grapsi meta apo tein xidhea parelasi ton idhikon dhinameon pou evrisan Albanous -tourkous klp ke elegan oti tha xisoume ema Alvanon ,afta vevea dhen ta anaferi to dhimosievma afto ,me apotelesma na vjeni o kathenas edho ke na vrisi ke na katariete enan olokliro lao ,afto thelune re zoa ksipniste ,theloune na skotonomaste metaxi mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Aνώνυμος:Έχεις δίκιο.Αυτοί που ασπάστηκαν το ισλάμ ήταν οι Άζαροι,οι οποίοι ήρθαν σε επιμειξία με Γεωργιανούς και αργότερα με Τούρκους.Και μετά οι Τούρκοι μετέφεραν διάφορα μουσουλμανικά φύλα στη χερσόνησο του Αίμου.Και ήρθαν σε επιμειξία όλα αυτά τα ανατολίτικα μουσουλμανικά φύλα με τους Αλβανούς.Οι Γεωργιανοί και οι Άζαροι είναι μελαχρινοί.Οι Αλβανοί ναι μεν είναι ξανθοί,αλλά μοιάζουν με τους Γεωργιανούς+Άζαρους στις αναλογίες,σκελετούς,σχήμα κρανίων κτλ.Είναι ασιατικές φυλές.
    Έχεις δίκιο.Εννούσα τους Άζαρους.Η Αζαρία είναι τμήμα της Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Aνώνυμος:Οι Πελασγοί είναι Ίωνες φίλε μου.Από τη Μικρασιατική χερσόνησο.
    Οι Αλβανοί είναι ένα μέρος Πελασγοί και ένας μέρος διάφορες ευρωπαϊκές και ασιατικές φυλές.
    Αλλά και πολλές τουρανικές(τουρκικές γλώσσες) προέρχονται από τα ιωνικά της Τυρρηνίας(Β.Ιταλία). Τυρηνία=Τουρανία υ=ου.
    Γι'αυτό και ο Ατατούρκ λέγεται πατέρας των Τούρκων.
    Αλλά άττας είναι και ο πατέρας στα ιωνικά.
    αττική γη=πατερική γη.
    Αλλά άλλο γλωσσολογικά και άλλο DNA.
    Οι Τουρανίδες προέρχονται ένα μέρος από την Τυρηνία(Β.Ιταλία,ευρωπαϊκές φυλές) και ένα μέρος από το Ουιγουριστάν(Ξιν-Κιανγκ Ουιγούρ Κίνας,ασιατικά φύλα).
    Και όλα αυτά τα ευρωπαϊκά+ασιατικά φύλα επιμείχθηκαν μεταξύ τους και έφτιαξαν τους τουρανίδες(τούρκους),που είναι πάνω από 220 φυλές.
    (Ασία,Ασιατική Ρωσία). Και μετακινήθηκαν στην αμερικάνικη ήπειρο μέσω του Βερίγγειου Πορθμού.Οι λεγόμενοι Ινδιάνοι,που είναι και αυτοί παρακλάδια των Τουρκομογγόλων και των Τουρανίδων.
    Μπες στο facebook:1)Great Turanian spirit.
    2)Native American Turanian Brotherhood.
    Πού θέλω να καταλήξω;;;Ότι κάπως έτσι δημιουργήθηκαν και οι Αλβανοί.Από πολλές επιμειξίες Πελασγών,Ιώνων,Κελτών,Γαλατών,Ιλλυριών,Τυρηνών,Άζαρων,Τούρκων,Πακιστανών,Aφγανών και Ρομά.
    Γι'αυτό έχουμε και τα πολλά επίθετα σε -aj.(Πακιστανική,Αφγανική,Ινδική επιρροή).
    Άρα οι Αλβανοί είναι επιμειξίες ευρωπαϊκών και ασιατικών εθνών.
    Εμείς οι Έλληνες είμαστε η αρχαιότερη και καθαρότερη φυλή στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
    Το ελληνικό DNA εύκολα μεταδίδεται και δύσκολα αλλοιώνεται.Το γράφει και ο γενετιστής Τριανταφυλλίδης.
    Και φυσικά είμαστε και η ομορφότερη φυλή από όλες σε γενικές γραμμές.Το είπε ο Νίτσε.
    Άρα η Ελλάδα συνδυάζει πνεύμα(συνείδηση,ιστορία,αρχαία βιβλία,μουσεία κτλ)
    σάρκα(γνήσια λευκή μεσογειακή φυλή,γνήσιο DNA).
    Eννοείται πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι περήφανος γι'αυτό που είναι.
    Είμαι Έλλην.Γιατί να γίνω Αλβανός;;;
    Είσαι Αλβανός;;;Γιατί να γίνεις Έλλην;;;
    Εννοείται ότι ΔΕΝ πρέπει να δοθεί υπηκοότητα στα παιδιά των Αλβανών.Η φιλοξενια ΔΕ διαρκεί 30-20-10 χρόνια.Οι Αλβανοί μάζεψαν πολλά λεφτά για τα δεδομένα της Αλβανίας.Πρέπει να επιστρέψουν στην Αλβανίας και να χτίσουν ένα μεγάλο σπίτι και να φύγουν για πάντα από την Ελλάδα.Μάζεψαν πολλά λεφτά και δεν πρέπει να είναι αχόρταγοι.
    Και φυσικά έχουμε και εκρεμότητες.Υπογράφτηκε το πρωτόκολλο της Κέρκυρας και πρέπει να εφαρμοστεί.
    Εννοείται ότι δεν πιστεύω στην ελληνο-αλβανική φιλία.
    Οι Αλβανοί πρέπει να απελαθούν,αλλά με τρόπο ειρηνικό.Θα συλληφθούν και θα απελαθούν ειρηνικά.
    Όσο για τους Ουρούμ,είναι χριστιανο-Τουρκαλάδες.Μου το είπαν οι ίδιοι.
    Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oraios o typos haaaaaahaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Ανώνυμος:Πολύ καλή ερώτηση.Εννοείται πως ΔΕΝ τον καταλαβαίνεις τον Αρβανίτη.Συμφωνώ 100% μαζί σου.Οι Αρβανίτες μοιάζουν ΜΟΝΟ γλωσσολογικά με τους Αλβανούς.Διαφέρουν στο DNA.
    Οι Αρβανίτες έχουν στις φλέβες τους DNA ελληνικό.
    Οι Αρβανίτες ήρθαν σε παντρειά με τους Έλληνες λόγω χριστιανικής ορθόδοξης θρησκείας.Επομένως ΔΕΝ τίθεται θέμα αρβανίτικης μειονότητας στην Ελλάδα.Οι Αρβανίτες είναι Έλληνες.
    Επίσης τα αλβανικά προέρχονται από τα αρβανίτικα.Και όχι τα αρβανίτικα από τα αλβανικά.Τα αρβανίτικα είναι πιο αρχαία γλώσσα από τα αλβανικά.
    Ακόμα και οι Arbereshe της Ιταλίας(έχουν αλβανική εθνική συνείδηση και ΟΚ δικαίωμά τους) πιο πολύ μοιάζουν οπτικά-φατσικά με Έλληνες,παρά με μαρμιτοκέφαλους Αλβανούς.
    Και ο λόγος είναι απλός.Διότι ήρθαν σε επιμειξία με τους Έλληνες λόγω κονής θρησκείας από το 33μΧ-1468μΧ.Και μετά μετανάστευσαν στην Ιταλία.
    ΔΕΝ ήρθαν σε επιμειξία με τα ασιατικά μουσουλμανικά φύλα του Καυκάσου(Αζαρία,Αλβανία του Καυκάσου),ούτε με διάφορα άλλα μουσουλμανικά ασιατικά φύλα,που τα έφεραν οι Τούρκοι στη χερσόνησο του Αίμου.
    Οι Ιταλοί είναι ρωμαιοκαθολικοί.Οι Arbereshe είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.Επομένως πώς θα γίνει η παντρειά;;;;Γι'αυτό στην Ιταλία ΔΕΝ αφομοιώθηκαν.
    Αντιθέτως στην Ελλάδα όλοι οι Αρβανίτες έκαναν παντρειές με τους Έλληνες λόγω χριστιανικής ορθόδοξης θρησκείας.
    Επομένως ΔΕΝ τίθεται θέμα αρβανίτικης μειονότητας στην Ελλάδα.
    Εννοείται πως έχουν 100% ελληνικό DNA.
    To ελληνικό DNA εύκολα μεταδίδεται και δύσκολα αλλοιώνεται.Το λέει και ο γενετιστής Τριανταφυλλίδης.
    Πάντως πολύ καλή η ερώτησή σου.
    Οι Αλβανοί πρέπει να χαμηλώσουν τους τόνους.Πρέπει να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο της Κέρκυρας.Υπογράφτηκε και από τις δύο πλευρές και πρέπει να εφαρμοστεί.Αλλά δεν το εφαρμόζουν.Αυτή είναι η λεγόμενη αλβανική μπέσα.
    Μας χρωστάνε και δεν τους χρωστάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. file mou ,i Illirii eine xiliadhes xronia se afta ta edhafi prin tous tourkus -slavous ke oles aftes teis files poy anaferis i opies files katevikane se afta ta edhafi ton evdhomo eona meta xristou ,ara pos gjinete i Alvani pou eine apefthias apogoni ton Illirion na proerxote apo oles aftes teis files ,ean se ponai toso poli to gegonos oti Alvani eirthane edho ke dhiprepsane se olous tous tomis afto eine alo thema ke dhen sou dhini to dhikeoma na dhiastrevlonis tein istoria ,ke min vgazete tosi kakia giati se mia ora anangis tin porta tou gjitona tha ktipisis ,oso gia ton protokolo teis kerkiras ipograftike apo prodhotes ke antiAlvanous i opii pirane afto pou tous aksize ,fisika ke eime alvanos ke eime iperifanos gia afto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. a ke gia na se enimeroso i leksi -AT simeni pateras sta Alvanika ,ke gia ton filo pou lei oti ton Alvano ton katalavenis ke ton Arvaniti oxi ,as rotisi enan Arvaniti ti glosa milagje i giagia tou ke an kseri Ellinika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παδιά!

    Ηρεμήστε... προερχόμαστε από την ίδια πηγή. Ελλήν = Ελλ-Ιλλ-Ήλλ- είναι. Είναι από το αστέρι (Ήλιο)
    Ιλλυρ= αστέρι- είναι. Προφέρεται βάση διαλέκτου η (αστεριοι)
    Μια και λέτε πως καταλαβαίνετε τη Ιονική γλωσσα η οποία σώζεται αυτη τη στιγμή από την Αλβανική- Αρβανίτικη που πάει να πει και στις δυο εκδοχες γινωμένοι από πλατίνα. Άρα, παιδιά του αστεριού.
    Το Ατ είναι καθαρά (πάτερα) στη σημερινή Αλβανική γλωσσα. Και Ατλαντ σημαίνει ( Πάτερα αφήσανε), At lant= At lënët.
    Αν κάποιος ρωτά τι σχέση έχουν, ρωτήστε κάποιο γλωσσολόγο για την αλλαγή βάση διαλέκτου και δυσκολίας στη προφορά μερικών γραμμάτων.
    Είμαστε Πελασγοί και δεν μας θέλουν να είμαστε μαζί. Γινόμαστε μεγάλη δύναμη και κυρίαρχη και αυτό δεν αρέσει στους μεγάλους. Αντίθετα, θα άνοιγαν τα κιτάπια στο Βατικανό για της αλήθειες στα Βαλκάνια.
    Κάθε γεγονός έχει μια αίτια και κάθε αίτια φέρνει ένα γεγονός.
    Με το να νομίζει ο ένας πως είναι ανώτερο μεχρι βίας έναντι του άλλου και να το δείξει παγκόσμια σε μια παρέλαση , ασφαλώς και θα υπάρξει απάντηση και δώσε στη συνεχεία ασταμάτητα...

    Ηρεμήστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. file mou akrivos afto prospatho na tous po ,ala vlepis ta gelia epixirimata tou ke nomizo oti dhen aksizi na askolitho alo me enan psolomouri eleino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. mia ke anaferse poli sto DNA giati dhen kanun ena test anamesa se Alvanous ke Arvanites gia na sou to tripsoune stin muri ta apotelesmata ,psolomouri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι Αρβανίτες έχουν ελληνικό DNA πουτανομούρη.
    Όταν ήμουν φαντάρος έκανα παρέα με Αρβανίτες και κανένας δεν ήταν τριγωνοκέφαλος και κοντοπόδαρος.
    Οι Αρβανίτες είχαν μεσογειακά ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.
    Οι Αλβανοί έχουν ασιατικούς σκελετούς,πρόσωπα,κρανία,αναλογίες.
    Οι Αρβανίτες κάνουν παντρειές με Έλληνες και όχι με Αλβανούς.
    Άρα οι Αρβανίτες έχουν ελληνικό DNA.
    To ελληνικό DNA εύκολα μεταδίδεται και δύσκολα αλλοιώνεται.Το γράφει και ο γενετιστής Τριανταφυλλίδης.
    Οι επιστήμονες μελετούν σκελετούς,που είναι θαμμένοι σε όλη την Ελλάδα από το 70.000πΧ μέχρι και το 1970μΧ.
    Και έχουν διαπιστώσει ότι εμείς οι νεο-Έλληνες είμαστε οι γνήσιοι συνεχιστές των αρχαίων Ελλήνων.
    Οι Αλβανοί μοιάζουν ΜΟΝΟ γλωσσολογικά με τους Αρβανίτες.Διαφέρουν στο DNA.
    Oι Αλβανοί είναι επιμειξίες Σλάβων,Γύφτων,Ινδών,Τούρκων.
    Οι Ινδοί έχουν επίθετα που τελειώνουν σε -aj. Το ίδιο και οι Αλβανοί.
    Κατάλαβες ψωλομούρη;;;Και να είσαι ευγενικός όταν είσαι σε μία ξένη χώρα.Να σέβεσαι το ψωμί που τρως στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. otan kapios den eki me ti na askoliti askoliete me tis malakies sebasi miden ia tous progontous mas ntropi se olus mas.............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.