Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΄ΧΕΙΣ!!! "ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ" ΕΙΠΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ;;;

Για εμάς είναι μια ιστορική στιγμή πένθους και πίκρας. Η καταστροφή της Σμύρνης το 1922 έχει εγγραφεί στο ελληνικό φαντασιακό ως μια δύσκ...

Για εμάς είναι μια ιστορική στιγμή πένθους και πίκρας. Η καταστροφή της Σμύρνης το 1922 έχει εγγραφεί στο ελληνικό φαντασιακό ως μια δύσκολη και πονεμένη ιστορία. Για τους Τούρκους είναι μια ημέρα νίκης, καθώς στις 30 Αυγούστου γιορτάζουν την «Ημέρα της Νίκης».

Για τη συμπλήρωση των 92 χρόνων από εκείνη την μαύρη ημέρα, ο Ταγίπ Ερντογάν έξυσε πληγές που προκαλούν πόνο αλλά και οργή. Όπως γράφει η Σαμπάχ, στο μήνυμα του προς τους Τούρκους είπε πως «Εκείνη η νίκη συμβολίζει τη δύναμη του τουρκικού έθνους και την υπέρβαση των εμποδίων με το πνεύμα της αδελφοσύνης».

Επίσης συμπλήρωσε πως «Η 30η Αυγούστου είναι η ημέρα που οι τουρκικές δυνάμεις καθάρισαν την περιοχή από τους εχθρούς. Δείξαμε πως είμαστε ισχυρό έθνος που δεν ξέφυγε από την πορεία του και δεν επιτρέπει σε κανέναν να το βλάψει. Χάρη σε αυτή την αποφασιστικότητα, τώρα έχουμε την υπερηφάνεια να ζούμε σε αυτή τη χώρα».

Ο Ερντογάν, ως νέος Πρόεδρος, προσερχόμενος την Πέμπτη στο Μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: «Μετά το θάνατό σσας, οι δεσμοί ανάμεσα στη δημοκρατία και το προεδρικό γραφείο έχουν αποδυναμωθεί.

Από τη μεριά του ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου χαιρέτησε την 30η Αυγούστου λέγοντας πως «πήραμε έμπνευση από τους προγόνους μας και έχουμε θέσει ως στόχο να ζούμε ειρηνικά, χωρίς καμία διάκριση μεταξύ των πολιτών μας και να αποκαταστήσουμε την ειρήνη και τη δικαιοσύνη στην περιοχή μας. Εκείνη η ευλογημένη νίκη θα τονώσει την αποφασιστικότητά μας προς την κατεύθυνση της δικαιοσύνης και της ειρήνης».

Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο

  1. Α ρε κερατά Ταγίπ! Βρέθηκε ρε ένας Έλληνας να σου πει ότι είσαι σε καταπατημένα χώματα και απ' ότι έχετε, τίποτα σας ανήκει γιατί απλά τίποτα είναι δικό σας;;;; Άυτό το μαρτυρούν η Ιστορία, τα τοπονύμια, τα ευρήματα, και αυτοί που είναι θαμένοι στο ιερό χώμα που πατάτε και μολύνετε με τα βρωμοπόδαρά σας. Δεν φτάνει που είσαστε δολοφόνοι καταπατητές διαθέτετε και απύθμενο θρασσος από πάνω. Ποιούς "εχθρούς" καθαρίσατε ρε άσχετε;;;; τους γηγενείς;;;; αυτούς [που ζούσαν εκεί χιλιάδες χρόνια πριν εμφανιστείτε;;; αυτούς που σας μάθανε ότι πέρα από το χτυπημένο κάτω από την σέλα κρέας αλόγου υπάρχουν κι' άλλα φαγητά;;; η αυτούς που σας μάθανε να μιλάτε;;; Αλλά τα "ψωμιά" σας τελείωσαν. Η αντίστροφη μέτρηση γιοα να διαλυθεί αυτό το κράτος-δολοφόνος έχει αρχήσει. Θα ξαναγυρίσετε εκεί που ανήκετε. Στην στέππα. Ουδείς (ειδικά κομππορήμων και αλαζών) ξέφυγε από την Νέμεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.