Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ... ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΗ...

Νέα δεδομένα φαίνεται πως προκύπτουν στο διπλό φονικό της Μάνης. Στοιχεία εμπλέκουν και τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγ...


Νέα δεδομένα φαίνεται πως προκύπτουν στο διπλό φονικό της Μάνης. Στοιχεία εμπλέκουν και τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγουρού και Γιάννη Κομμάτη, από τους δύο 18χρονους. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας ενός εκ των θυμάτων, του Κωνσταντίνου Σγουρού, έχει ζητήσει ήδη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο δραστών, ενώ δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν τα στοιχεία που εμπλέκουν και τρίτο άτομο στη δολοφονία. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με σαφήνεια για την εμπλοκή και τρίτου προσώπου. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων που έχουμε στη διάθεσή μας για τον συνεργό θα προκαλέσει πάταγο», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαργέλης, μιλώντας στη Real News.

Η αίτηση του δικηγόρου για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των 18χρονων αφορά τόσο την ημέρα που διεπράχθη η διπλή ανθρωποκτονία, όσο και τα 24ωρα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν. Η εμπλοκή συνεργού ενδέχεται να αφορά είτε την προσπάθεια εξαφάνισης των πτωμάτων, είτε ακόμα και την οργάνωση της δολοφονίας.

Τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα ακόμα και όσον αφορά το κίνητρο των δραστών που υποστηρίζουν ότι είχαν πληρώσει με 800 ευρώ τον Κωνσταντίνο Σγούρο για να τους προμηθεύσει αναβολικά που δεν τους έδωσε ποτέ.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.