Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ... ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ...!!!

Ελεύθεροι αφέθησαν όλοι οι Εθνικστές αφού μετά από πολύωρο και εξονυχιστικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό εις βάρος τους, όπως ...


Ελεύθεροι αφέθησαν όλοι οι Εθνικστές αφού μετά από πολύωρο και εξονυχιστικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό εις βάρος τους, όπως ήταν απολύτως φυσικό.

Από τους αναρχικούς που επιτέθηκαν στους Εθνικιστές μέσα από την παράνομη κατάληψη, δεν φυσικά καμία προσαγωγή. Οι παρακρατικοί κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στην περιοχή παρά την οργανωμένη επίθεση και τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν σε σταθμευμένα οχήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι... Εθνικιστές που συμμετείχαν στην μηχανοκίνητη πορεία προς τιμή των Αθανάτων Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη βρίσκονταν μέχρι αργά το βράδυ στο Α.Τ. Σπάτων. Οι Χρυσαυγίτες που δέχθηκαν επίθεση από αναρχικούς παρακρατικούς στο Μαρούσι, λίγο μετά την αποχώρησή τους από το Κοιμητήριο Αρτέμιδας ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς στην λεωφόρο Σπάτων και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Σπάτων. Η Αστυνομία αντί να συλλάβει τους αναρχικούς που επιτέθηκαν στο Μαρούσι, προσήγαγε τους Εθνικιστές στην Αρτέμιδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.