Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΕΤΣΙ, ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΦΩΛΙΤΣΕΣ" ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΣΕΡΒΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ, ΕΠΝΙΞΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΓΑΠΗΣ" ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ

Η εν διαστάσει σύζυγος αποφάσισε να επισκεφθεί το φυλακισμένο γιατί τον λυπήθηκε! Ένας φυλακισμένος στραγγάλισε τη σύζυγο του μέσα στο ...


Η εν διαστάσει σύζυγος αποφάσισε να επισκεφθεί το φυλακισμένο γιατί τον λυπήθηκε!
Ένας φυλακισμένος στραγγάλισε τη σύζυγο του μέσα στο κελί του γιατί του ανακοίνωσε ότι τον εγκαταλείπει οριστικά.

Ο 35χρονος άντρας από τη Σερβία που εξέτιε ποινή τεσσάρων ετών για εμπόριο ναρκωτικών, αποφάσισε να στραγγαλίσει την 29χρονη σύζυγο του γιατί του είπε ότι θα μεταναστεύσει και θα τον εγκαταλείψει.

Η συγκεκριμένη φυλακή στη Σερβία έχει δύο δωμάτια «αγάπης» το οποίο μπορούν να επισκεπτούν οι φυλακισμένοι με τις συζύγους τους για δύο ώρες, μία φορά κάθε δύο μήνες και να ασκούν τα συζυγικά τους καθήκοντα.

«Δεν υπάρχουν φύλακες στο συγκεκριμένο δωμάτιο και το ζευγάρι είχε επισκεφτεί το δωμάτιο αγάπης κατά το παρελθόν» δήλωσε εκπρόσωπος των φυλακών.

«Όταν οι φύλακες επέστρεψαν, είδαν την νεαρή γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι ενώ ο σύζυγος της είπε ότι έχασε τη ψυχραιμία του όταν του ανακοίνωσε ότι θα τον αφήσει.»

Η αδερφή του θύματος υποστήριξε ότι η κοπέλα θα τον εγκατέλειπε νωρίτερα αλλά τον λυπήθηκε. Το ζευγάρι είχε μία μικρή κόρη η οποία τώρα θα μείνει με τους παππούδες της.


freegossip

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.