Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ Η ΔΟΥΡΟΥ... ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!!!

Η νέα Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ανέβηκε και επίσημα στο άρμα της Περιφέρειας μετά την τελετή ορκωμοσίας που έγινε αργά το απόγευ...

Η νέα Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ανέβηκε και επίσημα στο άρμα της Περιφέρειας μετά την τελετή ορκωμοσίας που έγινε αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Η νέα Περιφερειάρχης επέλεξε τον πολιτικό όρκο σε αντίθεση με τους συναδέλφους της που θα προτιμήσουν τον θρησκευτικό όρκο.

Στην ορκωμοσία ήταν παρών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, άρα κάτι αναμένεται να αποκομίσει και η κυρία Δούρου από την παρουσία του Ποιμενάρχη.

Η Ρένα Δούρου έκανε λόγο για μια νέα αρχή στην Περιφέρεια αλλά και για ένα νέο βιβλίο που θα γραφτεί επί ημερών της με επίκεντρο τον πολίτη και την Περιφέρειας.

«…Ο δύσκολος δρόμος μπροστά μας είναι ο δρόμος της ευθύνης. Εμείς σήμερα αναλαμβάνουμε την άσκηση εξουσίας στην Περιφέρεια Αττικής. Εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Για την Αττική της αξιοπρέπειας ,της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Για την Αττική της ανάπτυξης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Για την Αττική των πολιτών» είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η Ρένα Δούρου.

ΖΟΥΓΚΛΑ

2 σχόλια

  1. Καργιόλα και όσοι την ψηφήσανε τα ιδια σκατά είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρια Δουρου πρεπει να κατανοησει οτι η Ορθοδοξη Χριστιανικη Πιστη ειναι συστατικο στοιχειο της ιδιοπροσωπιας μας ως Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.