Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΕ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ;;; ΕΦΑΓΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ, ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ!!! ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ... ΚΑΛΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Ο τέως Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά τις εκλογές από τη θέση του, ήταν μεταξύ των φίλων του Σταύρ...

Ο τέως Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά τις εκλογές από τη θέση του, ήταν μεταξύ των φίλων του Σταύρου Θεοδωράκη που συμμετείχαν σε δείπνο που παρέθεσε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» το βράδυ της Πέμπτης στο «Αλάτσι», το εστιατόριο που παραμένει στην ιδιοκτησία του, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη αγοραστής.

Το «Ποτάμι» ήταν το μόνο κόμμα που αντέδρασε στην καρατόμηση του κ. Θεοχάρη και αυτό έφερε πιο κοντά τον τέως Γενικό Γραμματέα Εσόδων με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος, όπως λένε συνεργάτες του τελευταίου, ακούει προσεκτικά τις απόψεις του για τα φορολογικά θέματα.

Στο ίδιο δείπνο το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός που ακολουθούν το «Ποτάμι» και μετέχουν στην «Επιτροπή Διαλόγου» που έχει συγκροτήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά, για λόγους πολιτικού τακτ, αφού έχουν εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, αντίστοιχα, θα παραμείνουν στις τάξεις των ανεξαρτήτων μέχρι τις προσεχείς εκλογές.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» που τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην Πέλλα και συζήτησε με τοπικούς παραγωγούς ροδάκινων και κερασιών, το Σάββατο θα βρεθεί στην Σπάρτη για να συμμετάσχει σε εκδήλωση που οργανώνει, μαζί με ελαιοπαραγωγούς της Λακωνίας, ο γνωστός σκηνοθέτης και φίλος του «Ποταμιού» Μανούσος Μανουσάκης, ενώ την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Κω για μια παρέμβαση για τον τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.