Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΛΟΥΒΕΣ!!!

Σε φρούριο έχουν μετατραπεί οι εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84», στο αμφιθέατρο του οποίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα η...

Σε φρούριο έχουν μετατραπεί οι εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84», στο αμφιθέατρο του οποίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, καθώς μεταξύ των δημοτικών συμβούλων που ορκίζονται είναι ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης και η κόρη του επίσης προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου. 



Η είσοδος στο κτίριο γίνεται μόνο με ειδική άδεια και με συγκεκριμένες προσκλήσεις, προκειμένου να μην μπουν άτομα που θα δημιουργήσουν επεισόδια. 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ( ΜΑΤ, ομάδα ΔΙΑΣ κτλ) βρίσκονται πέριξ του κτιρίου, καθώς στελέχη της Χ.Α σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται περίπου 100 οπαδοί του κόμματος. Παράλληλα στον ίδιο χώρο προγραμματίζονται και αντιφασιστικές συγκεντρώσεις.



Στις 4-4:30 περίπου αναμένεται να φτάσει στο κτίριο ο Ηλίας Κασιδιάρης και στις 5 πρόκειται να ξεκινήσει η τελετή ορκωμοσίας. 





1 σχόλιο

  1. auta ta kathikia einai genimata tis pasrousas kyvernisis kai giauto oudepote silamvanonte epita apo osa enklimata ehoun diapraxi mehri kai simera iparhoun arketi kratiki ipalili piso apoautin tin disodia kai kiklofori anamesamas kaliptomeni apotin idia tin kyvernisi tis etnikis prodosias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.