Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ... ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ... ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!

Ο Ιερεας ετέθη σε καραντίνα το Σάββατο μετά από ένα θετικό τεστ  Κ Pajares, ο οποίος είχε τη θεραπεία ασθενών που έχουν μολυνθεί μ...


Ο Ιερεας ετέθη σε καραντίνα το Σάββατο μετά από ένα θετικό τεστ 


Κ Pajares, ο οποίος είχε τη θεραπεία ασθενών που έχουν μολυνθεί με ιό Έμπολα πέταξε πίσω στην Ισπανία συνοδευόμενος από μια καλόγρια.


Παρά το γεγονός ότι ήταν μη μολυσμένη, ήταν επίσης σε καραντίνα.






Το ζευγάρι επρόκειτο να μπει σε ένα θάλαμο απομόνωσης στο νοσοκομείο Carlos III της Μαδρίτης μετά από δοκιμές σε μια αεροπορική βάση στη Μαδρίτη.


«Ο ασθενής έχει φθάσει καλά, αν και λίγο αποπροσανατολισμένος. Και οι δύο είναι τώρα σε καραντίνα, «Μαδρίτη επίσημη υγεία Javier Rodriguez δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.


Δώδεκα άτομα ιατρικού προσωπικού που θα εργάζεται σε τρεις βάρδιες θα φροντίζουν γι 'αυτούς σε ένα κτίριο το οποίο έχει καθαριστεί από άλλους ασθενείς.


Αλλά Rafael Perez-Santamarina, διευθυντής του νοσοκομείου La Paz της Μαδρίτης, είπε αρχικά σε ιατρικές εξετάσεις έδειξε πωσ η κατασταση του ιερεα είναι σταθερή


ο επικεφαλής της υγείας της Περιφερειακής κυβέρνησης της Μαδρίτης επικεφαλής Javier Rodriguez είπε πως δεν υπήρξε αιμορραγία, η οποία είναι ένα σύμπτωμα προχωρημένου σταδίου της ασθένειας


Ο αδελφός του ιερέα Emilio είπε ότι «ανησυχεί, αλλά ευτυχής» για τη μεταφορά.






Κ Pajares είχε εργαστεί ως ιεραπόστολος στην Αφρική για σχεδόν πέντε δεκαετίες και επρόκειτο να επιστρέψει στην Ισπανία για τα καλά το Σεπτέμβριο.











Μιλώντας πριν γυρίσει π'ισω στη πατρίδα του είχε πει:: «Θα ήθελα να επιστρέψω, γιατί έχω μια πολύ κακή εμπειρία του τι γίνεται εδώ αυτον τον καιρό


dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.