Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ... ΒΙΝΤΕΟ: ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΒΙΑΖΕΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...!!!

Ανατριχιαστικές εικόνες κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας στην συνοικιά Χαμιντιέ του Καγίτχανε της Κωνσταντινούπολης. Στις εικόνες από την ...


Ανατριχιαστικές εικόνες κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας στην συνοικιά Χαμιντιέ του Καγίτχανε της Κωνσταντινούπολης. Στις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ένα άτομο το οποίο για αρκετά λεπτά βιάζει ένα σκυλί! Κάτοικοι της συνοικίας περιέγραψαν πως επι μέρες η συμπεριφορά του σκύλου ήταν αφύσικη, αλλά ότι μόνο αφού είδαν το βίντεο, κατάλαβαν τι συνέβαινε. Φιλόζωοι υπέβαλαν μήνυση και ζητάνε το συντομότερο δυνατό να βρεθεί ο δράστης.

Στο βίντεο της 17ης Αυγούστου γύρω στις 02:00 το βράδι φαίνονται μερικά σκυλιά. Στο 25ο λεπτό του βίντεο διάρκειας μιας ώρας, ένα άτομο μεσήλικο με λευκό πουκάμισο, αραιά μαλλιά και λερωμένο σακάκι, ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα πιάνει ένα σκυλί. Στα σκαλιά αρχίζει να παρενοχλεί το σκυλί με το χέρι του. Αργότερα μεταφέρει το σκυλί στον κενό χώρο κοντά στην σκάλα. Εκεί για περίπου 30 λεπτά συνεχίζεται η σεξουαλική παρενόχληση του ζώου.

Σύμφωνα με τα tourkikanea η τραγουδίστρια-κάτοικος της περιοχής και ταυτόχρονα ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων Σεβτζάν Ορχάν ανέφερε σχετικά : Το περιστατικό συνέβη στον πλαϊνό δρόμο από εκεί που μένω. Όλοι μας προσέχουμε τα ζώα στον δρόμο. Τον τελευταίο καιρο η συμπεριφορά τους είχε διαταραχθεί. Το σκυλί που το βιάζουν στο βίντεο, ήταν πολύ ήρεμο ζώο. Τις τελευταίες μέρες είχε αρχίσει να μας αποφεύγει. Σε κάποια ζώα είχε αλλάξει ακομη και το βάδισμα τους. Κάποια είχαν ακόμη και πληγές στα σεξουαλικά τους όργανα. Υποθέταμε τι γινόταν αλλά δεν ξέραμε ποιός το έκανε¨.

Δείτε το σχετικό ανατριχιαστικό βίντεο:

makeleio.gr

3 σχόλια

  1. Πουτανας γεννηματα. Τι αλλο να πει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πολύ ωραίος τίτλος για την είδηση " Μπράβο στόχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετοιοι βρωμιαρηδες υπαρχουν κ ελληνες κ γερμανοι κ σε ολο τον κοσμο!!!Θεωρω τον τιτλο σας εντελως αστοχο κ ακρως ρατσιστικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.