Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!! ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΕΓΗ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ!

Ψαρέψαμε την είδηση ανήμερα Δεκαπενταύγουστο από το περίφημο JTA (Εβραϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) και είναι πολλαπλώς διδακτική. Η διαβόητη ...

Ψαρέψαμε την είδηση ανήμερα Δεκαπενταύγουστο από το περίφημο JTA (Εβραϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) και είναι πολλαπλώς διδακτική. Η διαβόητη ADL (Anti-Defamation League), η Εβραϊκή ΜΚΟ που καταγράφει τον Αντισημιτισμό ανά την Υφήλιο και συκοφαντεί συστηματικά την Χρυσή Αυγή, αναφέρει δραματική αύξηση του Αντισημιτισμού στην Ευρώπη, εξαιτίας της επιθέσεως του Ισραήλ στην Γάζα. Ιδού ορισμένα από τα καταγεγραμμένα περιστατικά για να ευθυμήσουμε:
1)Στην Λιέγη του Βελγίου, ένας Τούρκος ιδιοκτήτης καφετέριας ανήρτησε επιγραφή ότι στο μαγαζί του είναι ευπρόσδεκτα τα σκυλιά αλλά όχι οι Εβραίοι!.. 2) Στην Αντβέρπ του Βελγίου, μία 90χρονη Εβραία πήγε να εξεταστεί από εφημερεύοντα Βέλγο γιατρό κι εκείνος της είπε να πάει να την κοιτάξουν στην Γάζα!.. 3) Στο Βούπερταλ της Γερμανίας βάλανε βόμβα σε μία Συναγωγή, ενώ στην Καζαμπλάνκα χτυπήσανε άσχημα έναν Μαροκινό Ραββίνο και τον ρωτήσανε γιατί δεν τον προστατεύει ο Γιαχβέ!.. 4) Στην Βρετανία γράψανε συνθήματα μίσους κατά των Εβραίων σε 2 Συναγωγές («Εβραίοι δολοφόνοι παιδιών»), ενώ στο Μάντσεστερ της Αγγλίας οι διαδηλωτές πήγανε στην Εβραϊκή Συνοικία και φωνάζανε στους Εβραίους που περπατούσαν στους δρόμους «Χάϊλ Χίτλερ»!..
5) Τα χειρότερα αντισημιτικά περιστατικά έγιναν (σύμφωνα πάντα με την έκθεση του ADL) στην αγαπημένη χώρα του Τσίπρα την Βενεζουέλα: Ο ίδιος ο Πρόεδρος Μαδούρο ενισχύει το μίσος εναντίον των Εβραίων (σ.σ. Αλέξη το ακούς; Πάλι σε κουτσό άλογο πόνταρες!), ενώ από την Κρατική Τηλεόραση της Βενεζουέλας μεταδίδονται συνεχώς εκπομπές στις οποίες βουλευτές και υπουργοί βγαίνουν και λένε πως ο Χίτλερ ήταν Εβραίος, και το Ναζιστικό Καθεστώς ήταν δημιούργημα των Σιωνιστών για να ιδρυθεί μεταπολεμικά το Κράτος του Ισραήλ!..

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"
(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.