Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ... ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ:

"Νεοναζί από την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Σκανδιναβία βρίσκονται ανάμεσα στις παραστρατιωτικές νεοναζιστικές ομάδες που συμμετέχουν στο πλευρό των στρατιωτικών δυνάμεων του Κιέβου στις συγκρούσεις με τους αυτονομιστές στην Ανατολική Ουκρανία. Την παρουσία Ελλήνων νεοναζί αποκάλυψε με δήλωσή του στην Telegraph ο επικεφαλής μιας εκ των ισχυρότερων παραστρατιωτικών ομάδων, του τάγματος Αζόφ.
Οι εν λόγω παραστρατιωτικές νεοναζιστικές ομάδες συμμετέχουν στην μάχη με την έγκριση και τον εξοπλισμό της ουκρανικής κυβέρνησης στο πλαίσιο των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά των αυτονομιστών στην Ανατολική Ουκρανία. Πρόκειται για νεοναζιστικές ομάδες που είχαν ισχυρή παρουσία και πρωταγωνίστησαν στην ανατροπή του πρώην προέδρου της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Το Τάγμα Αζοφ

Η πιο γνωστή από αυτές τις ομάδες, το τάγμα Αζόφ είναι μια παραστρατιωτική οργάνωση, μέλος της «εθελοντικής ουκρανικής Εθνοφρουράς», που ελέγχεται από το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας. Το τάγμα έχει βάση στη Μαριούπολη στην θάλασσα Αζόφ, ενώ ο διοικητής του, Αντρίι Μπιλέτσκι, είναι επικεφαλής των νεοναζιστικών ομάδων «Εθνικόσοσιαλιστική Συνέλευση» και «Πατριώτες της Ουκρανίας». Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι πηγές χρηματοδότησης του τάγματος είναι άγνωστες και σκοτεινές, όπως και ο σκοπός του και η λειτουργία του. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες παραστρατιωτικές ομάδες. Μέλη του τάγματος Αζόφ, με σημαίες που είχαν το νεοναζιστικό σύμβολο Wolfsangel, είχαν ισχυρή παρουσία στις συγκεντρώσεις της πλατείας Ανεξαρτησίας και συχνά βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων επί προεδρίας Γιανουκόβιτς".

"Εθελοντές από την Ελλάδα μάχονται στο πλευρό των αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, αναπαράγοντας πληροφορίες της ρωσόφωνης εφημερίδας Athens Courier.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «υπάρχει μεγάλη κοινότητα Ελλήνων στην ανατολική Ουκρανία που υπέφεραν όσο και οι ντόπιοι της περιοχής και έχουν μεταναστεύσει στο Ροστόφ και το Κουμπάν της Ρωσίας».
«Πέραν των ελλήνων, δύο τάγματα σέρβων, 25 αμερικάνοι πολίτες και άλλοι μάχονται στο πλευρό των αυτονομιστών ανταρτών» αναφέρει το Ria Novosti.
Πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο, αναφέρουν ότι ένα από τα ισχυρότερα τάγματα των αυτονομιστών αποτελείται από εθελοντές που προέρχονται από την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τον Καναδά και την Πολωνία.
Ο Αλεξάντρ Μποροντάι, πρώην πρωθυπουργός της αυτοανακηρυχθείσας «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ», δήλωσε στην σελίδα του στο Facebook, ότι οι εθελοντές είναι απαραίτητοι για να βοηθήσουν τους κατοίκους να αποκαταστήσουν τις υποδομές στην περιοχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.