Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ Π@ΙΡΝΕΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ... ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑ!!! ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Με διαφορετικό άντρα θα βρίσκεται κάθε βράδυ, για ένα χρόνο, ο Ρώσος καλλιτέχνης Μίσα Μπαντασιάν, στο πλαίσιο του project «Σώστε το Ραντε...

Με διαφορετικό άντρα θα βρίσκεται κάθε βράδυ, για ένα χρόνο, ο Ρώσος καλλιτέχνης Μίσα Μπαντασιάν, στο πλαίσιο του project «Σώστε το Ραντεβού» («Save the Date») που σκοπό έχει την έρευνα του συναισθηματικού κενού που προκαλεί η κουλτούρα του περιστασιακού σεξ.

Ο Μπαντασιάν θα γνωρίζει τους άντρες μέσω sites και εφαρμογών για διαδικτυακά ραντεβού και θα τους συναντά σε μέρη που χαρακτηρίζει ως μη-χώρους. Η ιδέα του project βασίζεται στη θεωρία του Γάλλου φιλόσοφου Μαρκ Οζέ για τον «μη-χώρο».

«Μη - χώροι είναι τα σούπερ μάρκετ, τα εμπορικά κέντρα, τα αεροδρόμια, και άλλοι μεγάλοι ανώνυμοι χώροι όπου οι άνθρωποι χάνουν την ταυτότητά τους και αισθάνονται πως δεν ανήκουν εκεί. Σε αυτά τα μέρη δεν χρειάζεται να μιλήσεις σε κανέναν ή να νιώσεις πως ανήκεις εκεί. Αυτό προκαλεί μοναξιά» επισημαίνει ο Μπαντασιάν.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.