Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΙΒΔΗΛΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Διπρόσωπος ονομάζεται αυτός που επιδεικνύει μια συνεχώς αναιρούμενη ανάλογα με την περίσταση, άποψη....


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Διπρόσωπος ονομάζεται αυτός που επιδεικνύει μια συνεχώς αναιρούμενη ανάλογα με την περίσταση, άποψη. Για το αυτό ζήτημα που χαρακτηρίζεται μεν από διαφορετικές παραμέτρους, αλλά έχει το αυτό αποτέλεσμα, ο διπρόσωπος εκφράσει δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Με μια λέξη διπρόσωπος θεωρείται ο υποκριτής, ενώ η προβολή της υποκρισίας υπό την πολιτική της έκφραση, συνιστά έναν απόλυτο εμπαιγμό του Λαού που την υφίσταται.

Έτσι λοιπόν, την έντονη ανησυχία της κυβέρνησης για τις εξελίξεις στο Ιράκ και για την συνεχή προέλαση των φανατικών εγκληματιών του ISILεξέφρασε την Τετάρτη ο υπουργός εξωτερικών κύριος Βενιζέλος, εν όψει της εκτάκτου συνόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή σχετικά με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Ιράκ.

Συγκεκριμένα ο γνωστός για την «σταθερότητα» και την «εμμονή» του, σε πάγιες ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις υπουργός δήλωσε:

«Προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία η ραγδαία προέλαση των τζιχαντιστών στο Ιράκ. Εκφράζουμε και πάλι τον αποτροπιασμό μας για την τρομοκρατική δράση της οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος” εναντίον των Χριστιανών, των Κούρδων, των Σιιτών και των άλλων θρησκευτικών και εθνικών ομάδων του Ιράκ. Η κλιμακούμενη αυτή βίαιη και ακραία δράση που στοχεύει στην υπονόμευση της σταθερότητας, της εδαφικής ακεραιότητας και της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των κοινοτήτων στο Ιράκ είναι προφανώς αδιέξοδη και προκαλεί μια νέα τραγωδία. Στηρίζουμε τις προσπάθειες των εταίρων μας που στοχεύουν στην ανακοπή της ραγδαίας προέλασης των τζιχαντιστών και εκφράζουμε, βεβαίως, την αμέριστη στήριξή μας στην ιρακινή Κυβέρνηση, στο φίλο ιρακινό λαό και στις θρησκευτικές και εθνοτικές κοινότητες της χώρας που υφίστανται τις συνέπειες της εξτρεμιστικής αυτής δράσης».

Όπως πάντα ο υποκριτής κύριος Βενιζέλος προσπάθησε να επιδείξει ένα κίβδηλο ενδιαφέρον και έναν τεχνητό ανθρωπισμό, ως απόλυτο φερέφωνο των εντολέων και πολιτικών του προϊσταμένων.

Και φυσικά δεν προτιθέμεθα να διαφωνήσουμε στα όσα λέει σχετικά με την ανεξέλεγκτη πλέον εγκληματική δράση των παραφρόνων ισλαμιστών του ISIL, αλλά ειλικρινά διερωτόμαστε γιατί πριν από ένα περίπου έτος, ίσως και λίγο περισσότερο, όταν ακριβώς τα ίδια συνέβαιναν στην γειτονική στο Ιράκ Συρία, με αντικαθεστωτικούς φανατικούς τζιχαντιστές να προβαίνουν σε φρικτούς αποκεφαλισμούς Χριστιανών ιερέων, σε σταυρώσεις, βιασμούς, ομαδικές εκτελέσεις αιχμαλώτων, μέχρι και κανιβαλισμούς όχι μόνο δεν καταδίκασε αυτές τις ενέργειες , αλλά αντιθέτως έσπευσε να χαρακτηρίσει τους φανατικούς δολοφόνους, ως μαχητές της ελευθερίας. Φυσικά συνειδητοποιούμε, ότι οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πάτρωνες της κυβερνώσης Σαμαρά, είναι εναντίον του καθεστώτος του προέδρου Άσαντ και επιδιώκουν για γεωπολιτικούς και οικονομικούς λόγους την ανατροπή του. Επομένως τα εν Ελλάδι φερέφωνά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση, δεν κάνουν άλλο τι παρά να προβαίνουν σε σχόλια και δηλώσεις που στηρίζουν τα συμφέροντα των εντολέων τους και προβάλλουν τις άνομες και άθλιες θέσεις τους.

Εντάξει ο υπουργός εξωτερικών, όντας υφιστάμενος δεν είχε το σθένος να καταδικάσει τις βιαιοπραγίες και τα φρικώδη εγκλήματα που διέπρατταν οι αντικαθεστωτικοί στην Συρία, αλλά τουλάχιστον ας τηρούσε αν μη τι άλλο σιγή ιχθύος. Αυτό σαφώς και δεν θα ήταν το ιδανικό, αλλά σίγουρα θα ήταν πλέον έντιμο από το να προβαίνει σε ύμνους και ηρωικούς χαρακτηρισμούς υπέρ των.

Τώρα όμως στο Ιράκ που οι ίδιοι στην ουσία «άνθρωποι» με τις αυτές ιδέες, πίστη και αρχές και με την ίδια νοσηρότητα και σχιζοφρενή ψυχισμό διαπράττουν φρικαλεότητες, ο αγαπητός κύριος Βενιζέλος αντιδρά. Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση τα συμφέροντα ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι η διατήρηση του καθεστώτος στο Ιράκ.

Αυτή αγαπητοί μου είναι σε όλο της το μεγαλείο η αθλιότητα και η αναισχυντία της πολιτικής και των εκπροσώπων της εν Ελλάδι. Αυτή είναι η άκρατη υποκρισία όπως εκφράζεται δια χειλέων του κυρίου υπουργού. Το ίδιο στυγερό έγκλημα που πριν λίγο καιρό εξιλεώνονταν, ελάμβανε άφεση και προβάλλονταν ως ηρωική πράξη, σήμερα είναι καταδικαστέο.

Διότι δια τον κύριο Βενιζέλο, την κυβέρνηση Σαμαρά και τα διεθνή αφεντικά τους ισχύει η ρήση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και αυτή την ρήση εφαρμόζουν αδιστάκτως, ακόμη και εάν αυτός ο σκοπός είναι βαμμένος με αίμα αθώων. http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.