Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο… ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ!

Ότι είναι μεγάλη η καθεστωτική απελπισία με την υπόθεση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, το ξέραμε. Αλλά ότι είναι τόσο μεγάλη, που θ...


Ότι είναι μεγάλη η καθεστωτική απελπισία με την υπόθεση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, το ξέραμε. Αλλά ότι είναι τόσο μεγάλη, που θα έφτανε μέχρι το 2008, για να βρεθούν ευθύνες ακόμα και για την περίπτωση… Γρηγορόπουλου, ε αυτό πια είναι απίστευτο, κι όμως αληθινό!

Και το ωραίο είναι ότι δεν απασχόλησε μόνο τη στρατευμένη κομμουνιστική «δημοσιογραφία» του Big Boss Μπόμπολα, αλλά και την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», που έχωσε τα σχόλια για τον Γρηγορόπουλο στη… δικογραφία, όπως βεβαιώνει το… alter ego της:

«Διασταυρωμένες πληροφορίες του «Έθνους» αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο αρχείο βρίσκεται στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης».

Να μας ζήσουν «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» και «ανεξάρτητη δημοσιογραφία»! Και καλά κέρδη στον Big Boss, για να… σκάνε τα… φασισταριά της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ): Προς ανεξάρτητες («δικαιοσύνη» και «δημοσιογραφία») κάρφωμα: ψάξτε καλύτερα και θα βγάλετε λαβράκι… Το 2001, ο Η. Κασιδιάρης είχε κάνει υβριστικά σχόλια για τον κοινωνικό ήρωα Άρη Βελουχιώτη (τον αποκαλούσε «σουλτάνα»). Και ακόμα πιο πίσω, το 1999, έκανε υβριστικά σχόλια ακόμα και για τον Μεγάλο Στάλιν!!! Καλό ψάξιμο και να μπούνε τα νέα στοιχεία στη δικογραφία παρακαλώ! http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.