Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ... ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΚ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΚΙΛ...!!!

Αύγουστος 20, 2014. Βρισκόμαστε στην έναρξη μιας νέας συνεργασίας. Αυτής των μέχρι τώρα εχθρών. Της συνεργασία των ΗΠΑ με την Αραβική...


Αύγουστος 20, 2014.

Βρισκόμαστε στην έναρξη μιας νέας συνεργασίας. Αυτής των μέχρι τώρα εχθρών. Της συνεργασία των ΗΠΑ με την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας στον πόλεμο κατά του κοινού εχθρού του «Ισλαμικού Κράτους», γράφει η αραβική ‘αλ Σαφίρ’.

Η αραβική εφημερίδα, ωστόσο, επισημαίνει ότι «δεν πρέπει να περιμένουμε την κρυστάλλωση αυτής της συνεργασίας σε επίπεδο συμφωνίας. Αυτό που συμβαίνει, εξηγείται ως μια σιωπηρή συνεργασία του Ιράν και των ΗΠΑ στην κρίση του Ιράκ. Το Ιράν συμφώνησε να δωρίσει τον Νούρι αλ Μαλίκι- σε αντάλλαγμα την εφαρμογή του βομβαρδισμού από τις αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις κατά του ‘Ισλαμικού Κράτους’ που βρίσκονταν στα πρόθυρα της Ερμπίλ και της Βαγδάτης».

Στο μεταξύ, σημειώνει το δημοσίευμα, στο παιχνίδι μπαίνει και η Σαουδική Αραβία και προσπαθεί να αναβιώσει την οργάνωση Σάχουα- παραστρατιωτικές ομάδες σουνιτών, που είναι έτοιμες να πολεμήσουν κατά του Ισλαμικού Κράτους έχοντας πίστη στο βασιλικό θρόνο της Σαουδικής Αραβίας και στις ιρακινές φατρίες.

Η συνεργασία, πάντως, των ΗΠΑ με τη Συρία, αποτελεί μια πρόσκαιρη τακτική και δεν υπάρχει ένδειξη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αλλάξει στάση έναντι του συριακού καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.