Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο υπηκόων Αλ...


Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 15-8-2014 στην Παλλήνη, διότι είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

555
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής τελεσθείσας από περισσότερους από δύο δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατά συνήθεια, τετελεσμένη και και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της παραπάνω αξιόποινης πράξης, καθώς και στην εξακρίβωση τυχόν τέλεσης άλλων αδικημάτων από τους ίδιους.

1 σχόλιο

  1. Κοιτα κατι σκατοφατσεσ που εχουν που θα παει ζυγώνει η ωρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.