Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ... ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Η ΔΕΘΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ...!!!

Χθες κυκλοφόρησε μια ψευδέστατη και υβριστική ανακοίνωση από την δήθεν "Επιτροπή Αγώνα Γυναικείων Φυλακών", η οποία συκοφαντού...

Χθες κυκλοφόρησε μια ψευδέστατη και υβριστική ανακοίνωση από την δήθεν "Επιτροπή Αγώνα Γυναικείων Φυλακών", η οποία συκοφαντούσε τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Από την πρώτη στιγμή οι πολιτικοί κρατούμενοι Συναγωνιστές διέψευσαν την εν λόγω ανακοίνωση και αποκάλυψαν τις πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από αυτήν την στημένη είδηση.

Δεν χρειάζεται παρά η κοινή λογική για να αντιληφθεί οποιοσδήποτε πως η ανακοίνωση από την "Επιτροπή Αγώνα Γυναικείων Φυλακών" γράφηκε από εγκάθετους εκτός φυλακών και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο μόνος λόγος που αναπαράχθηκε δίχως κανένα έλεγχο ήταν να δημιουργηθούν για ακόμη μια φορά αρνητικές εντυπώσεις για τους παρανόμως έγκλειστους Συναγωνιστές.

Η αλήθεια είναι ότι οι Συναγωνιστές δεν έρχονται σε καμία επαφή με κανέναν άλλο κρατούμενο, άρα οι αναφορές για οπτική επαφή και υβριστικά και σεξιστικά σχόλια είναι αποκυήματα φαντασίας. Επιπλέον, η αναφορά ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές ζήτησαν να μην τους σερβίρουν μετανάστριες, αλλά μόνο Ελληνίδες κρατούμενες (!) είναι παραμύθι της Χαλιμάς, αφού οι Συναγωνιστές από την πρώτη στιγμή σιτίζονται από τα φαγητά που φέρνουν οι συγγενείς τους και δεν υπάρχει καμία κρατούμενη που κάνει την σερβιτόρα. Τέλος, για να φανεί ακόμη περισσότερο η προχειρότητα με την οποία γράφηκε η ψευδής ανακοίνωση, κάνουν λόγο για 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ αυτήν την στιγμή στον Κορυδαλλό βρίσκονται 7 βουλευτές!


Το Μπομπολικό "Εθνος" σε σημερινό του άρθρο, αφού κάνει προπαγάνδα με ένα παραπλανητικό τίτλο "Ρατσιστικό ντελίριο και στον Κορυδαλλό", στην συνέχεια κάνει το λάθος να κάνει ρεπορτάζ. Αφού βέβαια παραλείπει να αναφερθεί στην ανακοίνωση - διάψευση της Χρυσής Αυγής (δεν την αντέχουν τόση δημοκρατία...), η συντάκτρια έκανε το "λάθος" να διασταυρώσει την είδηση με στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης. Το αποτέλεσμα: Διαψεύστηκε η προπαγάνδα τους!
Συγκεκριμένα, το στέλεχος του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενημέρωσε πως οι κρατούμενες που θα μεταφερθούν θα έχουν καλύτερες συνθήκες κράτησης και η μεταφορά τους δεν έχει καμία σχέση με την παραμονή των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών στις φυλακές Κορυδαλλού

Επιπλέον, διέψευσε τα μυθεύματα για ρατσιστικές και σεξιστικές επιθέσεις, καθώς οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμία σχέση και καμία επαφή με τις κρατούμενες.
Όταν γίνεται σοβαρό και αντικειμενικό, μακριά από υστερίες και συμφέροντα ρεπορτάζ, τα ψέμματα καταρρέουν με πάταγο. Η αλήθεια απελευθερώνει!

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.