Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

“ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ..

Εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το αποκαλούμενο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο. Για πρώτη φορά στ...


Εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το αποκαλούμενο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ποινικοποιείται η έκφραση γνώμης με αυτό το νομοσχέδιο τέρας, το οποίο θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα ενδεχομένως λύσει. Είναι ένα νομοσχέδιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της “παγκοσμιοποίησης”, το οποίο δεν λαμβάνει υπ’ όψη του τα ιστορικά δεδομένα και την εν γένει Ελληνική πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο θα θεωρείται αδίκημα η άρνηση του ολοκαυτώματος των Εβραίων κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά δεν θα θεωρείται αδίκημα η άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων σε Πόντο και Μικρά Ασία, καθώς και των υπολοίπων χριστιανικών πληθυσμών της πάλαι ποτέ Οθωμανικής επικράτειας.

Οκτακόσιες χιλιάδες νεκρούς είχαμε στον αγώνα της ανεξαρτησίας το 1821. Όμως αυτό θα μπορεί να το αρνηθεί ο οιοσδήποτε χωρίς ποινικές συνέπειες. Όπως θα μπορεί να αρνηθεί και τη σφαγή της Χίου, την σφαγή στην έξοδο του Μεσολογγίου και τέλος για να έλθουμε στα πλέον πρόσφατα ιστορικά γεγονότα την σφαγή του Ελληνισμού στην Μικρά Ασία.

Φαίνεται πως για τους συντάκτες του νομοσχεδίου οι Έλληνες δεν έχουν ψυχή… Σημειώνεται επί τούτου ότι έχει τονιστεί σε δημοσιεύματα η σφοδρή αντίδραση της Τουρκίας σε περίπτωση αναγνωρίσεως της γενοκτονίας Ελλήνων, Αρμενίων και λοιπών χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας.

Δεν είναι όμως αυτό το μόνο σκοτεινό σημείο του εν λόγω νομοσχεδίου. Εάν ένας Έλληνας διαπράξει ένα αδίκημα εναντίον ενός αλλοδαπού κινδυνεύει άμεσα να θεωρηθεί το αδίκημα του ως “ρατσιστικό”, αντίθετα εάν ένας ξένος διαπράξει αδίκημα εναντίον ενός Έλληνα δεν προβλέπεται να θεωρηθεί το αδίκημα αυτό ρατσιστικό.Είναι σαφές, επομένως, ότι υπάρχει διάκριση επιβαρυντική εις ό,τι αφορά τους Έλληνες, είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο θεωρεί τους Έλληνες πολίτες β’ κατηγορίας και υπόπτους σε όλες τις περιπτώσεις ως “ρατσιστές”!

Η Χρυσή Αυγή ασφαλώς και θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο αυτό, το οποίο απαγορεύει την ελευθερία της γνώμης και στρέφεται ευθέως εναντίον της ισότητος όλων των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι ζουν στην χώρα αυτή.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 21 Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.