Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ “ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΦΩΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ ΨΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΑ” ΤΗΣ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Πάντως η κυρία Ψαρά πρέπει να μας ευγνωμονεί, γιατί αν μη τι άλλο δίνουμε περιεχόμενο και νόημα στην άδε...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Πάντως η κυρία Ψαρά πρέπει να μας ευγνωμονεί, γιατί αν μη τι άλλο δίνουμε περιεχόμενο και νόημα στην άδεια απ ότι φαίνεται κατά τ΄ άλλα ζωή της.

Και πού το στηρίζουμε αυτό;

Μα φυσικά στο μένος του ύφους και στην άκρατη «υποκειμενικότητα» και «αμεροληψία» που χαρακτηρίζουν τα άρθρα της εις βάρος της Χρυσής Αυγής (αλήθεια αρθογραφεί ποτέ για κάτι άλλο;), καθώς και στην συκοφαντική διαλεκτική και την εξόφθαλμη λασπολογία της που την εξωθούν με χαρά να περιβάλλεται και την τήβεννο του δικαστή.

Εδώ πλέον δεν ομιλούμε για ανεξάρτητη δημοσιογραφία, αλλά για προσωπική βεντέτα, για προβολή και διάδοση συκοφαντιών και για προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Αλλά ας γίνουμε πιο σαφείς.

Ξανά μανά λοιπόν, «Στοιχεία-φωτιά (!!!!!!!) που «δένουν» το πογκρόμ (!!!!!!!!) του Μαΐου 2011 με τη Χρυσή Αυγή κατέθεσαν στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής οι δικηγόροι της πρωτοβουλίας «Jail Golden Dawn».

Από τον πρόλογο του άρθρου και την πομπώδη αναφορά σε φωτιές, πογκρόμ και στάχτες συνειδητοποιούμε την προσπάθεια που καταβάλλεται από την γράφουσα για τον άμεσο εντυπωσιασμό και την συναισθηματική και συνειδησιακή φόρτιση του αναγνώστη προκειμένου στην συνέχεια να παραβλέψει και να αντιπαρέλθει αυτό πού οφθαλμοφανώς διαφαίνεται. Ότι τα στοιχεία ακόμη και εάν δεν είναι χαλκευμένα, είναι ανούσια.

«Οι κύριοι λοιπόν Θανάσης Καμπαγιάννης, Δημήτρης Ζώτος και Κώστας Σκαρμέας, που πρόκειται να παραστούν ως πολιτική αγωγή στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή ( η κυρία Ψαρά ως αυτόκλειτος δικαστής έχει ήδη αποφανθεί προ της δικαιοσύνης ότι είμαστε εγκληματική οργάνωση), κατέθεσαν έγγραφο του ΕΚΑΒ, στο οποίο καταγράφονται τα ονόματα μεταναστών που νοσηλεύτηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Αττικής τις ημέρες μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας, όταν μέλη της ΧΑ είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε βάρος τους».

Μπράβο σχολαστικότητα!!!!!

Τρεισήμισι χρόνια μετά οι κύριοι δικηγόροι αναζήτησαν έγγραφο του ΕΚΑΒ στο οποίο αναφέρονται τα ονόματα 8 τραυματισμένων μεταναστών που μετεφέρθησαν μέσα σε διάστημα 3 ωρών σε νοσοκομεία της Αττικής.

Κατ αρχάς το ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει κάποιο τραυματισμένο ζητά στοιχεία;

Απ ότι ενθυμείται ο γράφων τον Μάρτιο του 1996, όταν βρέθηκε στην άσφαλτο θύμα τροχαίου με σπασμένη την δεξιά κνήμη, αλλά με πλήρεις αισθήσεις όταν προσήλθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το τελευταίο που έπραξαν ήταν να τον ρωτήσουν πώς ονομάζεται. Αντιθέτως τον φόρτωσαν και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.

Τώρα πως είναι δυνατόν τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνουν «αιμόφυρτους» και «άγρια» κακοποιημένους αλλοδαπούς, οι οποίοι σαφώς και έχουν πλημμελή, αν όχι μηδενική γνώση της Ελληνικής γλώσσας και να συντάσσουν τα δελτία τους με πλήρη στοιχεία, αυτό ειλικρινά είναι θαύμα, ή απλά κινείται στον χώρο της φαντασίας.

Ο άνθρωπος έχει ξυλοκοπηθεί άγρια έχει τραυματιστεί βαριά (όπως αναφέρουν στο έγγραφο που κατέθεσαν οι δικηγορίσκοι) και ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ τον έχει στο φορείο αιμόφυρτο και επικοινωνεί μαζί του, στα αφγανικά, πακιστανικά, ή σουαχίλι προκειμένου να μάθει τα στοιχεία του και να συμπληρώσει το δελτίο. Μπορείτε αγαπητοί αναγνώστες να φανταστείτε την σκηνή; Γιατί όντως μόνο για άτομα με πλούσια φαντασία είναι.

Αν οι στρατευμένοι, ή καλύτερα επιστρατευμένοι δικηγόροι επιθυμούσαν να καταθέσουν ένα έγκυρο και εμπεριστατωμένο έγγραφο υπεράνω πάσης αμφισβήτησης που να αποδεικνύει ότι 8 συγκεκριμένοι άνθρωποι μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένοι στα νοσοκομεία και όχι μια αερολογία, δεν θα χρησιμοποιούσαν το δελτίο του ΕΚΑΒ, αλλά θα αντλούσαν τα στοιχεία τους από τα βιβλία καταγραφής επειγόντων περιστατικών των νοσοκομείων που μεταφέρθηκαν οι 8 τραυματίες στα οποία αναγράφονται τα πάντα, επιπλέον θα περιελάμβαναν λεπτομερείς ιατρικές γνωματεύσεις για την φύση των τραυμάτων, όπως επίσης μαρτυρίες και εκτιμήσεις από τους θεράποντες ιατρούς για τον τρόπο που εικάζουν ότι έγιναν.

Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση το έγγραφό τους θα είχε μια νομική βαρύτητα όσον αφορά την κατηγορία, αλλά ένα δελτίο του ΕΚΑΒ τρεισήμισι χρόνια μετά αμφισβητήσιμης εγκυρότητας και αναμφισβήτητης προχειρότητας το μόνο που εξυπηρετεί είναι μια στημένη σκευωρία.

Αλλά ακόμη και εάν οι νομικές «διάνοιες» είχαν προσκομίσει στοιχεία από τα νοσοκομεία, μαζί με ιατρικές εκθέσεις και αναφορές, αυτό εν κατακλείδι αποτελεί ένδειξη, όχι απόδειξη, διότι μπορεί οι τραυματισθέντες πάνω στην αναμπουμπούλα και στις ταραχές να τις «εισέπραξαν» από ομοεθνείς τους λόγω διαφορών. Ίσως κάποιοι άλλοι αλλοδαποί βρήκαν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν για ανταγωνιστικούς λόγους λογαριασμούς που είχαν με τους τραυματισθέντες. Ούτε φυσικά έχει αναφερθεί σε κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν, ότι τα τραύματα έφεραν την σφραγίδα Χρυσή Αυγή.

Όσο για τον νεκρό Αλίμ Αμπντούλ Μάναν από το Μπανγκλαντές που μαχαιρώθηκε στα Κάτω Πατήσια από μαυροφορεμένους μαχαιροβγάλτες πού είναι οι αυτόπτες μάρτυρες και τι έχουν να δηλώσουν; Οι μαυροφορεμένοι, αν τελικά υπήρξαν, έγραφαν στο κούτελό τους, ότι ήταν Χρυσαυγίτες;

Όποιος δηλαδή φοράει μαύρα είναι μέλος του Εθνικιστικού Κινήματος; Μπορεί οι μαυροφορεμένοι να ήταν ιερείς ή χήρες που επέστρεφαν από τα Πευκάκια που είναι και κοντά.

Μήπως εν τέλει η δολοφονία του είναι ανάλογη με αυτή του αλλοδαπού στην Ζήνωνος για την οποία πάλι τα άθλια ΜΜΕ δήλωσαν και έσκιζαν τα ρούχα τους, ότι τον δολοφόνησαν μαυροντυμένοι Χρυσαυγίτες που επέβαιναν μάλιστα σε μοτοσυκλέτες, αλλά εν τέλει αποδείχτηκε βάσει του Αστυνομικού δελτίου, ότι τον δολοφόνησε αλλοδαπός Μαροκινής καταγωγής για οικονομικές διαφορές που είχαν να κάνουν με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Γνωστές ήταν στην αστυνομία οι συνεχείς συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών Πακιστανών και Μαροκινών στην περιοχή γύρω από την οδό Γερανίου.

Μήπως λοιπόν όπως στην πρώτη περίπτωση που οι μαυροντυμένοι μηχανόβιοι αποδείχτηκαν αποκύημα φαντασίας, έτσι και στην δεύτερη οι μαυροφορεμένοι μαχαιροβγάλτες είναι επίσης δημιούργημα ηθελημένης φαντασιοπληξίας;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Υπάρχει δυνατότητα να ψοφήσουν όλα αυτά τα ζώα ομαδικώς να ησυχάσουμε;;; Δεν βαρέθηκαν τον ύπνο οι Έλληνες;; Μα τόση αναισθησία έχει πέσει πια βρε παιδιά, βαρεθήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια και να κάνουν όλοι παράπονα απ' τον καναπέ... Η ΝΊΚΗ ΘΈΛΕΙ ΠΆΛΗ ΚΑΙ ΤΌΛΜΗ όχι αναίσθητους καναπεδάκηδες, φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.