Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ” ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΜΜΕ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Φωτιά πήραν πάλι τα εγκάθετα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ, όσον αφορά την δήθεν εισβολή των Χρυσαυγιτών ...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Φωτιά πήραν πάλι τα εγκάθετα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ, όσον αφορά την δήθεν εισβολή των Χρυσαυγιτών στο ανοικτό σχολείο μεταναστών του Πειραιά, καθώς και για τις ζημιές που προκάλεσαν.

Μάλιστα ο τομέας ανθρωπιστικών δικαιωμάτων του κόμματος (όσο έχει απομείνει) των κλεπτών, καταχραστών και δωροδοκημένων, δηλαδή με μια λέξη του ΠΑΣΟΚ προέβη στις συνήθεις πομπώδεις και υπερφίαλες ανακοινώσεις προσπαθώντας να δημιουργήσει όχι μόνο εντυπώσεις, αλλά και να υποδαυλίσει φαντασιόπληκτα σενάρια, διατυπώνοντας ανύπαρκτες απειλές, όσον αφορά την ασφάλεια των μεταναστών μαθητών και των καθηγητών. Μάλιστα αναφέρει θριαμβολογώντας ότι «οι τραμπουκισμοί των Νεοναζιστών και εγκληματιών της Χρυσής Αυγής  δεν πρόκειται να σταματήσουν την μεγάλη προσφορά των εθελοντών καθηγητών προς τους οικονομικούς μετανάστες, που αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στη πατρίδα μας, μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα υπερνικήσουν το μίσος, τον ρατσισμό και τον διχασμό».

Συμπερασματικά λοιπόν καταλήγουμε, ότι οι αήθεις και ανέντιμοι προβοκάτορες και πολιτικοί απατεωνίσκοι, εφαρμόζοντας την φίλια τακτική τους, προσπαθούν να μετατρέψουν την «τρίχα σε τριχιά», ή εφαρμόζοντας την Βιβλική ρήση «διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον».

Αναμενόμενο φυσικά αυτό κρίνοντας από την γενικότερη επιχειρηματολογία και διαλεκτική τους η οποία βασίζεται στο ψεύδος και την συκοφαντία προκειμένου να προβάλλουν τεχνητούς εχθρούς και μπαμπούλες , για να αποστρέψουν και να αποπροσανατολίσουν τα βλέμματα και το μένος της κοινωνίας από αυτούς, που κατά μεγάλο μέρος ευθύνονται για την καχεξία και την αθλιότητα που βιώνει.  

Αλλά ας δούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις ως έχουν.

Κατ αρχάς κανείς δεν μπορεί να αποδείξει πως ότι  γράφθηκε στους τοίχους του σχολείου, ήταν από μέλη ή φίλους του Εθνικιστικού Κινήματος, διότι ο καθένας μπορεί να αγοράσει από τα είδη κιγκαλερίας ένα σπρέι μαύρο, κόκκινο, μπλε ή πράσινο, να καβαλήσει την μάνδρα ενός σχολείου να σπάσει ένα δυο τζάμια και να γράψει ότι του καπνίσει στους τοίχους.

Για παράδειγμα, εάν αύριο το πρωί σε κάποιο τοίχο βρεθεί σύνθημα που να αναγράφει με κόκκινο χρώμα «Έξω οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ» και από κάτω φέρει την υπογραφή Αλέξης, αυτό σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει και πιστοποιεί την ενοχή του κυρίου Τσίπρα.

Μέχρι εδώ θεωρούμε ότι είμαστε κατανοητοί, γι αυτό προχωρούμε.

Ακόμη και εάν εν τέλει δεχτούμε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στο προαύλιο του σχολείου και έγραψαν στους τοίχους, το μόνο που έδειξαν τα ΜΜΕ τηλεοπτικά και έντυπα, ήταν ότι οι υποτιθέμενοι Χρυσαυγίτες, αν τελικά ήταν,  ανέγραψαν «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και υπέγραψαν ως «Μέτωπο νεολαίας». Ούτε απειλές, ούτε ύβρεις, ούτε φοβέρες, ούτε κατηγορίες κατά των μεταναστών, ούτε αναφορές σε Ναζισμό, ή οτιδήποτε άλλο παρεμφερές.
Διόλου σπάνιο και διόλου ασυνήθιστο σε τοίχους σχολείων και Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων οι διάφοροι πολιτικοί και ιδεολογικοί χώροι να αναγράφουν τα ονόματά τους. Μάλιστα θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε όχι μόνο ως σύνηθες, αλλά και ως υπερβολικό φαινόμενο το οποίο φυσικά δεν είναι διόλου σωστό για πολλούς λόγους, αλλά εν τέλει δεν είναι τραγικό.

Και εδώ ερωτούμε.

Από πού προκύπτει βάσει των αναγραφέντων, το μίσος, ο τρόμος, και κυρίως οι απειλές εις βάρος των μαθητών και των καθηγητών του σχολείου;

Βάσει ποίας λογικής οι φαιδροί και χρεοκοπημένοι πλέον πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ ζητούν από την Πολιτεία την προστασία των καθηγητών και αλλοδαπών μαθητών. Ποιος τους απείλησε, έστω και φραστικά; Μήπως στην «δημοκρατία» των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου η αναφορά και μόνο του ονόματος «Χρυσή Αυγή» συνιστά απειλή και ίσως ποινικό αδίκημα;;;;;

Βάσει ποίας λογικής χαρακτηρίζουν ως τραμπουκισμό δυο επιγραφές σε δύο τοίχους, όταν όπως προείπαμε οι Πανεπιστημιακοί και σχολικοί χώροι, έχουν γίνει τόποι γκράφιτι και αναγραφής όχι μόνο των ονομάτων πολιτικών χώρων, αλλά και κάθε είδους απειλητικού, υβριστικού και εξευτελιστικού συνθήματος. Με ποιά κριτήρια χαρακτηρίσουν την αναγραφή του ονόματος ενός πολιτικού χώρου, την πλέον συνήθη και καθημερινή πρακτική εν Ελλάδι, ως εγκληματική δράση;

Όσο δε για την ατάκα τους «Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα υπερνικήσουν το μίσος, τον ρατσισμό και τον διχασμό», εκεί εκφράζεται πασιφανώς η ανυπέρβλητη και κατάπτυστη μικροπολιτική υποκρισία τους. Γιατί τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί η όλη ανακοίνωση του τομέα και καλά ανθρωπιστικών δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, εκτός από έκφραση μίσους και ρατσισμού εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας, όπως επίσης και προβολής και συντήρησης κλίματος διχασμού με την δημιουργία φανταστικών εχθρών και ανύπαρκτων απειλών.
Αν την αναγραφή συνθήματος σε σχολικό τοίχο την ανάγουν σε επίθεση και τραμπουκισμό, αν την αναφορά όχι συνθημάτων περιεχομένου, αλλά απλά και μόνο του ονόματος του πολιτικού χώρου την ανάγουν σε απειλές και κίνδυνο κατά ζωής (φανταστείτε δηλαδή να υπήρχε και κάποιο σχόλιο. Σίγουρα θα μιλούσαν για κακοποιημένους καθηγητές και απαγχονισμένους μετανάστες), τότε η υποκρισία, το ψεύδος και η διαφθορά τους έχει ξεπεράσει κάθε θεμιτό όριο, όπως επίσης η απελπισία και ο πανικός τους έχουν πλέον γίνει ανεξέλεγκτα.

Ας γνωρίσουν όμως πολύ καλά ότι όσο και να μας συκοφαντούν, μας πολεμούν και μας διώκουν, δεν πτοούμαστε και δεν υποχωρούμε, δεν σκύβουμε και δεν περιορίζουμε το βεληνεκές της κριτικής μας.

Και το μόνο βέβαιον είναι ότι θα έρθει μια ημέρα που οι πραγματικοί ένοχοι, οι πραγματικοί εχθροί αυτού του τόπου, αυτοί που τον κατέστρεψαν θησαυρίζοντας, αυτοί που καταδίκασαν τον Ελληνικό Λαό να επιβιώνει στην αθλιότητα, θα βρεθούν έναντι της Δικαιοσύνης. Η οποία τότε θα είναι ανεξάρτητη και αδιάβλητη.

Αλλά για να δώσουμε και μια νότα ευθυμίας τελειώνοντας, θα συνιστούσαμε στους υπεύθυνους του τομέα ανθρωπιστικών δικαιωμάτων του κλεπτο-ΠΑΣΟΚ την επόμενη φορά που θα προβούν στη συνήθη αλλοπρόσαλλη, ανακόλουθη και ανερμάτιστη διαλεκτική τους εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, αφού δεν διαθέτουν φωτό που να στηρίζουν την επιχειρηματολογία τους, ας την εμπλουτίσουν με φωτογραφίες του μέλους τους και φανατικής πολέμιας της Χρυσής Αυγής κυρίας Αλ Σάλεχ, ως Λάρα Κρόφτ.

Αναμφισβήτητα τότε το όλο θέμα θα τύχει μεγαλύτερης δημοτικότητας. Προς Θεού δεν ειρωνευόμαστε, απλά κάνουμε μια πρόταση αισθητικής.

Άλλωστε οι  δηλώσεις, με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι της αυτής σοβαρότητας. Κοινώς του κ..ου!!!!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.