Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ... ΜΑΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...

Οι δυο τους «χτύπησαν» μέσα σε λίγη ώρα δώδεκα δωμάτια στο ίδιο ξενοδοχείο στην Παραλία της Κατερίνης, αλλά μόνο σε τέσσερα από αυτά μπ...


Οι δυο τους «χτύπησαν» μέσα σε λίγη ώρα δώδεκα δωμάτια στο ίδιο ξενοδοχείο στην Παραλία της Κατερίνης, αλλά μόνο σε τέσσερα από αυτά μπόρεσαν να τρυπώσουν για να κλέψουν.

Η στοργική μητέρα και η 15χρονη κόρη της άρπαξαν διάφορα χρηματικά ποσά και έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά κάποιος τις είδε και ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι κατάφεραν να τις εντοπίσουν και να τις συλλάβουν.

Όσα χρήματα είχαν πάνω τους αποδόθηκαν στα θύματα και οι δύο γυναίκες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η 39χρονη κατηγορείται και για πλημμελή επιμέλεια ανηλίκου.

*** Πλήρωσε ακριβά το θράσος του ένας 26χρονος που αποπειράθηκε να διαρρήξει το κυλικείο του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, παρά το γεγονός ότι στους διαδρόμους κυκλοφορούσαν γιατροί, προσωπικό και συνοδοί ασθενών.

Κάποιος τον πήρε είδηση και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.