Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΚ... ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ! ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ JAMES FOLEY!..

Μια βρετανή μητέρα, που κάποτε ήταν επικεφαλής σε ενα γυναικείο ροκ συγκρότημα, πιστεύεται ότι έχει ταξιδέψει προς τη Συρία και απειλεί...


Μια βρετανή μητέρα, που κάποτε ήταν επικεφαλής σε ενα γυναικείο ροκ συγκρότημα, πιστεύεται ότι έχει ταξιδέψει προς τη Συρία και απειλεί να αποκεφαλίσει τους χριστιανούς με μαχαίρια!

Έρευνες έχουν αποκαλύψει οτι αποκαλεί τον εαυτό της Umm Hussain al-Britani,καιπιθανοτατα να είναι η Sally Jones, από Chatham στο Κεντ.

Umm Hussain έχει παντρευτεί τον βρετανό  hacker- και επίδοξο μαχητή της Τζιχάντ Junaid Hussain. Αμέσως μετα τον γάμο τους, το ζευγάρι ταξίδεψε ξεχωριστά στη Συρία για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.



Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, και στη συνέχεια "κατέβηκε",θεωρείται πως δείχνει τη Sally Jones να παίζει σε ένα ροκ συγκρότημα στις αρχές του 1990.

Σε έναν λογαριασμό social media που ανήκει στη χρήστρια Umm Hussain al-Britani, υπάρχει δημοσιευμένη η φωτογραφία μιας μαχήτριας που κρατάει ένα ΑΚ-47. Μετά από αυτή την ανακάλυψη θεωρείται και η ίδια πιθανή ύποπτος για τον αποκεφαλισμό του αμερικανού δημοσιογράφου  James Foley
dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.