Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Ν' ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ... ΕΠΙΑΣΑΝ 60ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ...!

Συνελήφθησαν, χθες (28-08-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, μία 60χρονη ...


Συνελήφθησαν, χθες (28-08-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, μία 60χρονη ημεδαπή και τρεις (3) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 22, 27 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, η 60χρονη κατελήφθη να απασχολεί παράνομα, ως προσωρινά υπεύθυνη σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών, τους τρεις αλλοδαπούς, ενώ όπως διαπιστώθηκε, αυτοί είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 27χρονος έδωσε στους αστυνομικούς μία βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για άδεια παραμονής, η οποία στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι αυτή ήταν πλαστή.

Από τους αστυνομικούς αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ιδιοκτήτης του ανωτέρω καταστήματος, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.