Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΥΜΠΩΣΕ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ... ΕΣΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ 100 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΠΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ...!!!

Από το blog του Ηλία Παναγιώταρου:  ipanagiotaros.blogspot.gr Ο Ηλίας Παναγιώταρος μετά την αποκάλυψη της Ρούπα πως “κυκλοφορούσαν...


Από το blog του Ηλία Παναγιώταρου: ipanagiotaros.blogspot.gr

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μετά την αποκάλυψη της Ρούπα πως “κυκλοφορούσαν με τον Μαζιώτη ανάμεσά τους (στους αστυνομικούς)…” έκανε ένα καυστικό σχόλιο προς τον υπουργό ΠροΠο που πιστεύει πως θα πατάξει το “έγκλημα” στέλνοντας κλούβες με ΜΑΤ – ΥΜΕΤ και υπηρεσίες με άλλα αρκτικόλεξα για να συλλάβει χρυσαυγίτες, που βρίσκονταν σε ενημερωτική δράση, ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος…  Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν ξέρουμε αν το έχουν ξεχάσει, είναι θεσμικός πολιτικός φορέας, ΝΟΜΙΜΟΣ και ΜΟΝΙΜΟΣ πλέον αφού είναι 3η πολιτική δύναμη και εκπροσωπείται και στο ευρωκοινοβούλιο…!

Δείτε το σχόλιο: “Κικίλια! Όσο εσύ έστελνες 100 αστυνομικούς στην Ακρόπολη εναντίον μας, η Ρούπα σου έκανε χειρονομίες από την γωνία. Τυχαία τον πιάσατε λέει”.

Άδικα τα λέει; Αφού το σπίτι που έμεναν η Ρούπα και ο Μαζιώτης, εμείς το είχαμε αποκαλύψει παλαιότερα, ήταν διπλανό με το σπίτι του πρώην υπαρχηγού της ΕΛΑΣ.

Από εκεί να καταλάβετε… Σοβαρότης υπό το μηδέν…

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.