Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ... ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΤΡΑΚΗ... ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ...

Μετά από πέντε ημέρες στο θάλαμο όπου κρατείται στο ισόγειο του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού και ύστερα από τη συνάντηση με λόγια… ...

Μετά από πέντε ημέρες στο θάλαμο όπου κρατείται στο ισόγειο του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού και ύστερα από τη συνάντηση με λόγια… σιωπής και επαναστατικούς τυμπανισμούς ο Νίκος Μαζιώτης σήμερα θα συναντηθεί για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες με τους συνηγόρους υπεράσπισής του.

Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr η μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Μαζιώτη η κ. Δάφνη Βαγιανού η οποία συνδέεται και με φιλικούς δεσμούς με τον κρατούμενοι καθώς έχει αναλάβει τις υποθέσεις του τα τελευταία περίπου 20 χρόνια, επισήμανε ότι σε αυτή τη επίσκεψή τους μαζί με το συνάδελφό της τον κ. Φυτράκη θα έχουν τη δυνατότητα να του πάνε ένα μέρος της δικογραφίας προκειμένου να συζητήσουν μαζί του την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα.

Η ίδια όμως μιλά και για την ανησυχία της σε ανθρώπινο επίπεδο για το Μαζιώτη: «Την τελευταία φορά που ήρθαμε δεν είχαμε τη δυνατότητα να πούμε πολλά ήταν εδώ ο ανακριτής καταλαβαίνετε. Πονούσε πολύ, είχε αγωνία για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αναρωτιόταν για το πώς συζητείται αυτό που έγινε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πως το έχει ερμηνεύσει ο κόσμος. Φυσικά αυτό που προέχει σε αυτό το σημείο είναι ο ίδιος να είναι καλύτερα σήμερα».

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης η γυναίκα που στέκεται βράχος στο πλευρό του Μαζιώτη από την πρώτη ημέρα σύλληψης και μεταφοράς του ως τραυματίας στον Ευαγγελισμό είναι η αδελφή του, η οποία είναι άγρυπνος φρουρός του. «Ερχόταν ήσυχα, αθόρυβα και διακριτικά, κανείς δεν την πήρε χαμπάρι, πότε έμπαινε και πότε έφευγε, προκειμένου να δει τον αδελφό της.

Ρωτούσε συνεχώς τους γιατρούς για το πώς πάει η υγεία του και αν κινδυνεύει και είναι αυτονόητο ότι αυτό είχε σημασία για εκείνη σε αυτή τη φάση». Η κ. Βαγιανού καταλήγει λέγοντας ότι σήμερα ελπίζει κατά την επίσκεψή της να διαπιστώσει πως όλα βαίνουν καλώς αναφορικά με τις συνθήκες κράτησής του στον θάλαμο του ισογείου, για το πώς πηγαίνει η αγωγή που ακολουθεί και για το ποιες είναι οι συνθήκες κράτησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.