Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKTAKTO AΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΟΡΓΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ - ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ¨'ΣΤΟΧΟΣ" ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ...

Από εχθές οργώνει τον νομό Ροδόπης , Βουλευτής των Γκρίζων λύκων , χωρίς να τον πάρουν είδηση οι δημόσιοι υπάλληλοι των υπηρεσιών !!!...


Από εχθές οργώνει τον νομό Ροδόπης , Βουλευτής των Γκρίζων λύκων , χωρίς να τον πάρουν είδηση οι δημόσιοι υπάλληλοι των υπηρεσιών !!!

Συναντήθηκε με τον Ψευτομουφτή , προσευχήθηκε σε τζαμί μέσα σε μουσουλμανικό χωριό, μίλησε με το πρόεδρο του Ψευτοσυλλόγου Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης , με στελέχη του DEB και πήγε στις Σάπες Ροδόπης , όπου φιλοξενήθηκε σε συγγενείς του !!!

Τον δίνουμε στυγνά μήπως και φιλοτιμηθούν κάποια "κρατικά στελέχη" , που κάνουν τα μπάνια τους στην διπλανή παραλία της Μαρώνειας και αναλάβουν δράση , αν και το βλέπουμε κάπως χλομό να αφήσουνε τα μακροβούτια.

Άλλωστε δημόσιοι υπάλληλοι είναι και ότι τους πούνε κάνουνε , σε αντίθεση με τους Ελληνόψυχους που λαμβάνουν εντολές μόνον από το εθνόσημο και από χθές είναι σε απόσταση αναπνοής από τον Μογγολόσκυλο εισβολέα .... "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.