Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ... ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ!!!

ΑΠΟΡΙΑ: ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΤΖΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ;;; Η ισραηλινή ομάδα «Μακάμπι Χάιφα» βρέθηκε την Τετ...

ΑΠΟΡΙΑ: ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΤΖΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ;;;

Η ισραηλινή ομάδα «Μακάμπι Χάιφα» βρέθηκε την Τετάρτη σε γήπεδο της Αυστρίας για να αντιμετωπίσει την γαλλική «Λιλ». Οπαδοί, που εικάζεται ότι είναι τουρκικής καταγωγής, κρατούσαν πανό με αντισημιτικά συνθήματα και κάποια στιγμή εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.



Ένας από τους ποδοσφαιριστές της «Μακάμπι» κλώτσησε φίλαθλο και αμέσως άρχισαν οι μπουνιές και από τις δύο πλευρές μέσα στο γήπεδο! Ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα στο 86ο λεπτό και η αναμέτρηση έληξε με τους Γάλλους να προηγούνται με 2-0.



Μόλις τον περασμένο μήνα η UEFFA ανακοίνωσε ότι οι ισραηλινοί αθλητικοί σύλλογοι δεν θα μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες εξαιτίας της συνεχιζόμενης αναταραχής στην λωρίδα της Γάζας.



Ο αντισημιτισμός  μεγαλώνει στην Ευρώπη και το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Παρίσι έγιναν διαδηλώσεις από φιλοπαλαιστίνιους εναντίον εβραϊκής συναγωγής και επιχειρήσεων που ανήκουν σε ισραηλινούς. Παράλληλα, και στο Βερολίνο διογκώνεται το αντισημιτικό αίσθημα των πολιτών, τόσο που ο ισραηλινός πρέσβης στην πόλη δήλωσε ότι τα συνθήματα που ακούγονται στους δρόμους εναντίον των Εβραίων θυμίζουν την καταδίωξη τους στη Γερμανία το 1938.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.