Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΔΙΝΕ ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΤΟΥ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ "ΣΠΡΩΞΕΙ" ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΑΡΔΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!!! ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ;;;

Πριν καλά- καλά ξεκινήσει το πενθήμερο των εκδηλώσεων «Άρδας 2014» στο καταπράσινο δάσος του ποταμού Άρδα στις Καστανιές του Έβρου, άρχ...


Πριν καλά- καλά ξεκινήσει το πενθήμερο των εκδηλώσεων «Άρδας 2014» στο καταπράσινο δάσος του ποταμού Άρδα στις Καστανιές του Έβρου, άρχισε και το... αλισβερίσι ναρκωτικών! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας έπιασαν στα πράσα ένα ζευγάρι τη στιγμή που εφοδίαζε με ηρωίνη το «βαποράκι» του στο χώρο όπου θα διεξάγονταν οι εκδηλώσεις με μουσική, κατασκήνωση και και άλλες δράσεις.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις ενός 36χρονου και μιας 28χρονης γυναίκας για τους οποίους είχαν υποψίες ότι διακινούν ναρκωτικά και τους συνέλαβαν επ' αυτοφώρω, μόλις πούλησαν σε έναν 30χρονο έξι συσκευασίες με 4,9 γραμμάρια ηρωίνης και άλλη μια με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίου για να τις διαπέσει σε νεαρούς κατασκηνωτές.

Όταν πήγαν μαζί με το ζευγάρι στο σπίτι τους σε χωριό του Έβρου, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να εμποδίσουν την έρευνα που έφερε στο φως άλλες δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 2,6 γραμμαρίων, δυο γραμμάρια κάνναβης και 625 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών. Έτσι, στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, περιλαμβάνεται και η κατηγορία της απείθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.