Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ Ο "ΓΙΑΝΝΗΣ" ΚΑΙ Η "ΜΑΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΒΑΤΖΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ...!

Ένας άντρας και μία γυναίκα, που εμφανίζονται ως τραπεζικοί στην περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά, έχουν αποσπάσει χρήματα από ηλικιωμέν...


Ένας άντρας και μία γυναίκα, που εμφανίζονται ως τραπεζικοί στην περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά, έχουν αποσπάσει χρήματα από ηλικιωμένους εξαπατώντας τους, αφού γίνονται ιδιαίτερα... πιστευτοί.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, το ζευγάρι των απατεώνων επισκέφθηκε ηλικιωμένη γυναίκα στο χωρίο Σούρη και της ζήτησαν το ποσό των 1.000 ευρώ, λέγοντάς της ότι θα τα επενδύσουν και θα τα επιστρέψουν στο 20πλάσιο.

Προκειμένου να πείσουν την ηλικιωμένη κυρία, μάλιστα, μίλησαν δήθεν εκείνη την στιγμή στο τηλέφωνο με τον γιο της και της μετέφεραν την συγκατάθεσή του...

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι "τραπεζικοί" συλλέγουν πληροφορίες για την οικογενειακή κατάσταση των θυμάτων τους από τα αναγγελιόσημα μνημοσυνών και "χτυπούν" συνήθως μοναχικούς ηλικιωμένους.

Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα, περίπου στην ηλικία των 30 ετών, οι οποίοι στην ηλικιωμένη συστήθηκαν ως Γιάννης και Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.