Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΑΥΤΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΜΠΟΙΝΓΚ... Ο ΑΥΤΟΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ...!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΗ...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ "ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ" ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ... ΑΙΣΧΟΣ!

Λίγη ώρα μετά την πτώση του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών κοντά στην ανατολική Ουκρανία, ο αυτοανακηρυχθείς υπουργός Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ιγκόρ Γκίρκιν, ανέλαβε την ευθύνη για την κατάρριψη του μοιραίου αεροσκάφους που παρέσυρε στο θάνατο 295 επιβαίνοντες.

Ο Ιγκόρ Γκίρκιν, γνωστός με το όνομα Στρέλκοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kyiv Post δε δίστασε να αναρτήσει το προσωπικό του προφίλ σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης: «Το αεροπλάνο έπεσε κάπου κοντά στο Τόρεζ, στην περιοχή του Ντόνετσκ. Σας προειδοποιήσαμε, μην πετάτε στον ουρανό μας».



Ωστόσο, σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα η ανάρτηση του αυτονομιστή πραγματοποιήθηκε στις 16.32 (τοπική ώρα), πριν το αεροσκάφος ανακοινωθεί ότι κατέπεσε.

Παρόλα αυτά, νωρίτερα οι φιλορώσοι αντάρτες απέρριψαν την υπόθεση της κατάρριψης, επιρρίπτοντας κατηγορίες στις ουκρανικές δυνάμεις, ισχυριζόμενοι ότι δε διαθέτουν όπλο που να έχει εμβέλεια τα 10.000 μέτρα. Μάλιστα, υποστήριξαν πως στην περιοχή εγκαταστάθηκε τις τελευταίες ώρες συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων από τον ουκρανικό στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.