Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΖΙΩΤΗ- ΞΗΡΟΥ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΑΝ;

Γράφει ο Αντίοχος. Μια απίστευτη ομολογία, «υψηλόβαθμου στελέχους της λεωφόρου Κατεχάκη», για την υψηλή προστασία που χαίρουν οι δήθε...


Γράφει ο Αντίοχος.

Μια απίστευτη ομολογία, «υψηλόβαθμου στελέχους της λεωφόρου Κατεχάκη», για την υψηλή προστασία που χαίρουν οι δήθεν «καταζητούμενοι» κόκκινοι αρχιτρομοκράτες, δημοσιεύτηκε στο καθεστωτικό «Βήμα». Η εξής:

«Στον ίδιο κλοιό του Νίκου Μαζιώτη είναι και ο Χριστόδουλος Ξηρός. Γνωρίζουμε από τις αρχές καλοκαιριού ότι είναι και αυτός στην Αθήνα και περιμένουμε την επόμενη κίνησή του. Ξέρουμε ότι είχε τηλεφωνικές επαφές με τον Μαζιώτη και ήδη έχει υπάρξει σημαντική προεργασία για τη σύλληψή του. Στη συγκέντρωση στοιχείων για τις κινήσεις τους υπήρχε βοήθεια και ξένων υπηρεσιών…».

Κι από πού ήξεραν οι «αρχές» ότι ο Μαζιώτης τηλεφωνιόταν με τον Ξηρό; Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι δεν τους είχαν από κοντά (για να τους προστατεύουν…) οι «αμαζόνες» της (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατικής», σημαίνει ότι τους άκουγαν. Κι αφού τους άκουγαν, μπορούσαν πανεύκολα να εντοπίσουν από το σήμα των κινητών που «κρύβονταν» και να τους τσακώσουν στο πι και φι (και με τη βοήθεια των «ξένων υπηρεσιών»…). Αλήθεια, γιατί δεν το έκαναν; Τι τους εμπόδιζε; Ε; 
ethnikismos.net

1 σχόλιο

  1. Τσουκάτος,Λαλιώτης, Μαζιώτης, Ξηρός, Παπαρούπα, Κλάπα, Δένδιας, Ρεπούση, Κράτσα, Δρούτσας, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμος, Χαρδούβελης, Τρόϊκα, Μνημόνιο, PSI, ..., έχω χάσει την μπάλα, θα ξεχάσω τα Ελληνικά μου, θέλουν να ξεχάσω και την ιστορία μου. A.X.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.