Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ… ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ (ΝΕΟ) ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ

Άρχισαν οι εκθέσεις και τα γνωστά που συμβαίνουν τα τελευταία 4-5 χρόνια… Μετά τις εκθέσεις περί χρεοκοπίας, έρχονται οι εκθέσεις περί τ...


Άρχισαν οι εκθέσεις και τα γνωστά που συμβαίνουν τα τελευταία 4-5 χρόνια… Μετά τις εκθέσεις περί χρεοκοπίας, έρχονται οι εκθέσεις περί του πόσα δις μας λείπουν, μετά οι εκθέσεις πως αν υιοθετήσουμε τα τάδε μέτρα του μνημονίου όλα θαναι μέλι γάλα, και μετά το μνημόνιο – ταφόπλακα
BlackRock: Η Ελλάδα η πιο επικίνδυνη χώρα για χρεοκοπία…


Η Ελλάδα είναι η χώρα που διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο χρεοκοπίας σύμφωνα με τον δείκτη “Sovereign Risk” της BlackRock.


Ο δείκτης συγκροτείται μέσω της ανάλυσης ποσοτικών μετρήσεων σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Το δημοσιονομικό περιθώριο (40%), την προθυμία αποπληρωμής (30%), την εξωτερική δημοσιονομική θέση (20%) και την κατάσταση του χρηματοπιστωτικού τομέα (10%).

Όπως σημειώνεται σε έκθεση που δημοσίευσε ο διεθνής οίκος τον Ιούλιο, το δεύτερο τρίμηνο του 2014 η χώρα με την υψηλότερη πιθανότητα χρεοκοπίας είναι η Ελλάδα. Αμέσως μετά ακολουθούν η Βενεζουέλα, η Αίγυπτος, η Ουκρανία, η Πορτογαλία, η Αργεντινή, η Ιταλία, η Σλοβενία, η Ουγγαρία και η Ιρλανδία.
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.