Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΒΟΜΒΕΣ ΕΦΥΓΕ Ο Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ...!!! «Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ»...!!!

Πυροβολώντας αποχώρησε από τη θέση του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς ο Αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης. Μιλώντας κατά  την τελετή διαβεβαί...


Πυροβολώντας αποχώρησε από τη θέση του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς ο Αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης. Μιλώντας κατά  την τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού Γεώργιου Μπασιακούλη  ο Στυλιανός Νάσης μίλησε για κάποιους που εξυπηρέτησαν ιδιοτελή και άλλα συμφέροντα χωρίς, ωστόσο, να τους κατονομάσει.
Αυτοί οι κάποιοι υποστήριξε, δεν δίστασαν να σπιλώσουν την αξιοπρέπεια και το ήθος αυτών που δεν εξυπηρετουν το βόλεμα τους. Ο καθένας φτιάχνει την προίκα του, που την κουβαλάει στη ζωή του, πρόσθεσε.
Στην ομιλία του ο ο Στυλιανός Νάσης παρότρυνε όλους να προσπαθήσουν όλοι μαζί για  το καλό της ΕΦ ενώ κάλεσε τα μέλη της Ε.Φ να μην διακοσμούν τις καρέκλες και τις θέσεις του και να έχουν στρατιωτικά δεοντολογικό θάρρος. Μην επιτρέψετε ανέφερε τέλος στους ελλειμματικούς επαγγελματικά να κατευθύνουν τις εξελίξεις της ΕΦ.
Η άμυνα και η ασφάλεια δεν θέλει μάρκετινγκ ούτε λόγια αλλά έργα. Δεν είναι εδώ χώρος για σόου, κατέληξε ο τέως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς.
Στην Παραλαβή -Παράδοση της Ε.Φ είχαμε …
Αξιόμαχη Εθνική Φρουρά αποτελεί ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί για την ελληνοκυπριακή πλευρά, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την τελετή διαβεβαίωσης του νέου αρχηγού του στρατεύματος, αντιστράτηγου Γιώργου Μπασιακούλη.
Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στο νέο αναβαθμισμένο ρόλο της Εθνικής Φρουράς:
«Με την ανακάλυψη υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας καλούνται να αναλάβουν σε συνεργασία με στρατηγικούς ενεργειακούς εταίρους ένα νέο αναβαθμισμένο ρόλο προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Δημοκρατία. Μέσα στο σύνθετο και απαιτητικό περιβάλλον ακολουθούν πορεία ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού».

Στην αντιφώνησή του, ο νέος Αρχηγός τόνισε ότι έχει πλήρη επίγνωση της αποστολής που αναλαμβάνει, ιδιαιτέρα στην τρέχουσα κομβική περίοδο για την Κύπρο:

«Με τη συνεργασία και τις κατευθύνσεις της πολιτικής ηγεσίας και με τη βοήθεια του προσωπικού που θα διοικώ, υπόσχομαι να αναλώσω τις δυνάμεις μου για το καλό της Εθνικής Φρουράς αλλά και για το καλό του κυπριακού λαού γενικότερα».

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της αρχηγίας της Εθνικής Φρουράς οργανώθηκε στον προαύλιο χώρο του ΓΕΕΦ, παρουσία του Υπουργού Άμυνας.

Ο Χριστόφορος Φωκαΐδης, αφού καλωσόρισε το νέο αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και ευχαρίστησε τον απερχόμενο Στυλιανό Νάση, υπογράμμισε ότι οι προσωπικές διαδρομές δεν έχουν θέση στο στρατό: «Υπηρετούμε τη μεγάλη ιδέα της πατρίδας, όχι την όποια ιδεολογία. Υπηρετούμε πρωτίστως και στην ουσία το κράτος, όχι τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Γι αυτό και η ενότητα των ενόπλων δυνάμεων οφείλει και πρέπει να υπερβαίνει τους πολιτικούς κύκλους».

http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.