Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!!!

Στην... αυλή του Πούτιν φθάνουν τα αντίποινα της Δύσης που κατηγορεί την Μόσχα – συνεπώς και τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας – για την κατάρρ...

Στην... αυλή του Πούτιν φθάνουν τα αντίποινα της Δύσης που κατηγορεί την Μόσχα – συνεπώς και τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας – για την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροσκάφους στην ανατολική Ουκρανία, καθώς τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται στο στόχαστρο μία από τις δύο θυγατέρες του, η πανέμορφη Μαρία.

Ο δήμαρχος της ολλανδικής πόλης Χίλβερσουμ ζήτησε την απέλαση της κόρης του Ρώσου προέδρου από τη χώρα. Η Μαρία Πούτιν διαμένει τα τελευταία χρόνια στο Βοοσότεν, σ΄ένα διώροφο πολυτελές διαμέρισμα, μαζί με τον 34χρονο Ολλανδό φίλο της. Σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Ολλανδός δήμαρχος Πίτερ Μπρόρτζες τα “έβαλε” με την Μαρία, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη δυσφορία όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της χώρας του που θρηνεί τον άδικο χαμό των Ολλανδών που επέβαιναν στη μοιραία πτήση του μαλαισιανού Boeing.



Πάνω από τους μισούς από τους 298 επιβαίνοντες που σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του αεροπλάνου της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία, την περασμένη εβδομάδα, ήταν Ολλανδοί. Εννέα από τους επιβαίνοντες του μοιραίου Boeing ήταν κάτοικοι του Βοοσότεν. Ο Ολλανδός δήμαρχος, όταν συνειδοτοποίησε ότι το... παρατράβηξε, ζήτησε “άφεση αμαρτιών” μέσω του λογαριασμού του στο Twitter λέγοντας πως “δεν ήταν σοφό αυτό που είπε”. Τόνισε ωστόσο,πως η δυσφορία του “πήγαζε από την αίσθηση της αδυναμίας να διαχειριστεί τη θλίψη από τα γεγονότα, κάτι που πολλοί θα αναγνωρίσουν”.



Οι Ουκρανοί που ζουν στην Ολλανδία έχουν κάνει επίσης έκκληση για ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το διαμέρισμα της κόρης του Πούτιν, σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα "De Telegraaf", η οποία μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου φέρεται ότι διαμένει η Μαρία Πούτιν.



Στην πραγματικότητα πάντως δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για τις δύο κόρες του Ρώσου προέδρου, Μαρία και Εκατερίνα. Ωστόσο, υπάρχουν έντονες φήμες που συνδέουν την Μαρία με τον Ολλανδό,Τζόριτ Φάασεν. Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν, πως ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου Βλαντιμίρ Πούτιν, επισκέφτηκε το ζευγάρι το 2013, κάτι που ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου διέψευσε. Ο κ. Φάασεν κατείχε επιτελικές θέσεις στο ρωσικό ενεργειακό γίγαντα "Gazprom" και τον ρωσικό κατασκευαστή αγωγών "Stroytransgaz", και έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες όταν φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τους σωματοφύλακες του Ρώσου τραπεζίτη, Ματβέι Γιουρίν, στη Μόσχα, το 2010. Ο κ. Γιουρίν αργότερα συνελήφθη και φυλακίστηκε για απάτη...!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.