Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΔΕΛΦΙΝΟΣ, ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ», ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ! (ΘΑ 'ΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ)

Γράφει ο Αντίοχος. Δεν πρόλαβε καλά-καλά να οριστεί Επίτροπος στην Ε.Ε. ο –πάλαι ποτέ- «καγκελάριος» Αβραμό και πρώτος δελφίνος τη...


Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να οριστεί Επίτροπος στην Ε.Ε. ο –πάλαι ποτέ- «καγκελάριος» Αβραμό και πρώτος δελφίνος της νουδούλας, και πλάκωσαν οι… αντικαταστάτες του στο δελφιναριό!
Έτσι, σε γνωστή και μη εξαιρετέα φυλλάδα της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού, διαβάσαμε το εξής δημοσίευμα-χρίσμα για τον επόμενο… πρωτοδελφίνο:

«Δελφίνος της ΝΔ και με τη βούλα ο Νίκος Δένδιας – Τα μεθοδικά βήματα του υπουργού Ανάπτυξης για την επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία

Ήταν κάποτε ένας νέος δικηγόρος, με αστικές καταβολές, γνήσιο παιδί του Κολλεγίου. Πολύ γρήγορα έδωσε αξιοσημείωτα δείγματα γραφής στον επαγγελματικό στίβο, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να εισχωρήσει στα πολιτικά στέκια της χώρας και να χτίσει σιγά-σιγά το μεγάλο όνειρο της ζωής του… Ο λόγος, βεβαίως, για τον Νίκο Δένδια, που εντελώς αθόρυβα κατάφερε να μπει στο κάδρο των στελεχών που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στο αύριο της κεντροδεξιάς παράταξης…»

Καταλήγοντας τον ακατάσχετο λιβανωτό, η φυλλάδα μπαίνει στο «ψητό». Δηλαδή, στο ποιοι μεγαλοπαράγοντες του σάπιου κατεστημένου στηρίζουν τον νέο αρχιδελφίνο. Ιδού τα στηρίγματά του:

«Ένα από τα σημεία στα οποία ο Νίκος Δένδιας παίρνει κεφάλι έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών μίας θέσης στην επόμενη ημέρα της Ν.Δ. είναι η συνεχής άνοδος των μετοχών του στους κόλπους του επιχειρηματικού κόσμου, όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι του οποίου τον θεωρούν ως την ιδανικότερη λύση για την Κεντροδεξιά. Ο υπουργός Ανάπτυξης διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη (και δη με κάποια από τα μέλη της με τα οποία φοίτησαν την ίδια εποχή στο Κολλέγιο Αθηνών), τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, την οικογένεια Μπόμπολα, καθώς και με τον διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά. Παράλληλα φροντίζει να προβάλλει διακριτικά τις επαφές του με τον αμερικανικό παράγοντα και σημαίνοντα στελέχη της Ε.Ε.».

(ΥΓ) 1: Στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σχοινί, αλλά που να πάρουν μπρος τα παπαγαλάκια. Έτσι, σε κάποιο σημείο του λιβανωτού, γράφονται και τα εξής: «Μάλιστα, στην προεκλογική περίοδο του 2009, σε μια πρωτοβουλία που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, ο κ. Καραμανλής μπήκε σε ένα ελικόπτεροκαι ταξίδεψε στο νησί των Φαιάκων προκειμένου να δώσει το «παρών» στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Νίκου Δένδια. Τότε κατάλαβαν όλοι στην Κέρκυρα ότι ο Δένδιας δεν έχει μόνο προοπτική, αλλά και ισχυρές διασυνδέσεις». Ατυχέστατο το παράδειγμα. Γιατί την ίδια περίοδο κι ενώ ο Δένδιας ήταν υπουργός Δικαιοσύνης (με πολλά εισαγωγικά…) και κάποιος άλλος «μπήκε σε ένα ελικόπτερο»… Ο κακοποιός Παλαιοκώστας, από το προαύλιο των φυλακών του Κορυδαλλού!

(ΥΓ) 2: Εκεί που ο παπαγάλος που λιβανίζει αβέρτα μιλάει για τις επαφές Δένδια «με τον αμερικανικό παράγοντα», βάλτε και το σιωνιστικό λόμπι, τον Σόρος και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» για να είστε μέσα στα πράγματα…

(ΥΓ) 3: Άραγε, θα προλάβει ο νέος αρχιδελφίνος να μας… σώσει, ή θα αγριέψει εν τω μεταξύ ο ελληνικός λαός και θα μπει κι αυτός με τη σειρά του σ’ ένα… ελικόπτερο; http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.