Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ... ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ...

Θα συνεχίσει να παραμένει πολιτικός κρατούμενος χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος του ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστής Γεώργι...


Θα συνεχίσει να παραμένει πολιτικός κρατούμενος χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος του ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής.

Το αρμόδιο Συμβούλιο των Εφετών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισής του, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του ουδεμία ερώτηση δέχτηκε περί «εγκληματικών ενεργειών», αφού οι μόνες ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν τις απόψεις, τις ιδέες και τις πολιτικές του θέσεις.

Η εν λόγω απόφαση έρχεται σε συνέχεια του προηγούμενου απορριπτικού βουλεύματος. Θυμίζουμε ότι τότε το Συμβούλιο Εφετών είχε απορρίψει την αίτηση των Συναγωνιστών, Ηλιόπουλου και Γερμενή, με το «απίστευτο» σκεπτικό ότι «ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς».

Το Συμβούλιο Εφετών, που προ μηνών έλεγε ότι «ένας Βουλευτής γνωρίζει τι θα πράξουν οι οπαδοί του κόμματός του», δεν έχει ακόμα αποδώσει το σκεπτικό της αποφάσεώς του, όμως το απολύτως βέβαιο είναι ότι δεν έλαβε καν υπόψη το υπόμνημα – καταπέλτη του Συναγωνιστή, το οποίο με αυταπόδεικτα γεγονότα αποδεικνύει την αθωότητα του, γεγονός που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η απόφαση εκδόθηκε εντός μίας ημέρας, πράγμα που σημαίνει ότι ούτε καν που διάβασαν το υπόμνημα.

Σας παρουσιάζουμε, σχετικώς, «καυτά» αποσπάσματα από το υπόμνημα του Συναγωνιστή Γερμενή: «Από την προσέγγιση του εις βάρος μου κατηγορητήριου, προκύπτει ότι το μόνο «έγκλημα» που έχω διαπράξει είναι η εθνικιστική και πατριωτική μου ιδεολογία. Αλλά εγώ ως Έλληνας γνωρίζω ότι στην Ελλάδα ουδείς διώκεται για τις ιδέες του, εφόσον αυτές δεν έρχονται σε αντίθεση με το Σύνταγμα και τους Νόμους, και για κάτι τέτοιο βέβαια δεν κατηγορούμαι.

Είναι άξιο απορίας όμως, πως ένα πολιτικό κόμμα εγκαλείται για τον ιδεολογικό του προσανατολισμό και για τον λόγο αυτό να έχουν χρηστεί κατηγορούμενοι, εκπρόσωποι του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπως εγώ, αλλά παράλληλα να λαμβάνει έγκριση συμμετοχής στις Ευρωεκλογές, αφού διαπιστώθηκε ότι το Κόμμα αυτό κινείται εντός δημοκρατικής νομιμοτητας!

Έχω λάβει μέρος σε πάρα πολλές ομιλίες, τόσο σε εκδηλώσεις του Κόμματος μου, όσο και στις συνεδριάσεις της Βουλής, μέρος των οποίων αποτελούν και στοιχεία της δικογραφίας και δεν προέκυψε από αυτές, ούτε έστω υποψία προτροπής ή διαταγής ή παράκλησης τέλεσης αδικημάτων.

Από το μετά την προσωπική μου κράτηση ανακριτικό υλικό δεν προέκυψε κανένα εις βάρος μου στοιχείο, που είτε να επιβαρύνει την θέση μου ως κατηγορούμενου, είτε να αποδεικνύει τις εις βάρος μου κατηγορίες.

Ειδικότερα δε, από τα κατασχέθεντα στην οικία μου, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και λοιπό αποδεικτικό υλικό, ουδέν επιβαρυντικό για το πρόσωπο μου προέκυψε.

Εξετάσθηκαν το δικό μου τηλέφωνο, όσο και των λοιπών μελών της οικογενείας μου και από τις καταγραφείσες κλήσεις, τα γραπτά μηνύματα, τον καταχωρημένο τηλεφωνικό κατάλογο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχα επικοινωνία με άτομα που εμπλέκονται στις συσχετισθείσες δικογραφίες σχετικά με διαπραχθέντα εγκλήματα.

Δεν διέθετα τον αριθμό τηλεφώνου κανενός κατηγορούμενου, δεν γνώριζα καν τα άτομα αυτά, όπως και στην προηγηθείσα απολογία μου τόνισα και επιβεβαιώνεται ήδη και από το παραπάνω υλικό. Οι μόνες επαφές που είχα ήταν με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κόμματος που εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο.

Σχετικά με την νεότερη κατηγορία της παράνομης κατοχής πυρομαχικών, με σκοπό την προμήθεια της εγκληματικής οργάνωσης, για την οποία ήδη έχω απολογηθεί, απέδειξα περίτρανα ότι τα φυσίγγια τα οποία ευρέθησαν στην οικία μου, τα κατείχα νόμιμα, μετά από άδεια της αρχής και αφορούσαν το νόμιμα κατέχον όπλο μου και φυσικά δεν προέκυψαν αποχρώσεις ενδείξεις ότι σκόπευα με αυτά να προμηθεύσω εγκληματική οργάνωση.»

Η συνέχιση της προσωρινής κρατήσεως του Συναγωνιστή Γερμενή είναι προφανώς εκτός των ορίων που έχει θέσει ο Νομοθέτης για το εν λόγω περιοριστικό μέτρο. Προφανώς και δεν μπορεί να είναι «ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων», αφού δεν υπάρχουν παλαιότερα αδικήματα που να του προσάπτονται, ενώ επίσης προφανώς δεν είναι ύποπτος φυγής, καθώς μεταξύ των πρώτων συλλήψεων του Αρχηγού και Βουλευτών του Κινήματος και της προφυλακίσεως του μεσολάβησε διάστημα πολλών μηνών.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.