Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ... Δεκάδες είναι τα μηνύματα που λάβαμε από Έλληνες ομογενείς που ζουν στην μακρινή Αυστραλία και ιδιαί...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ...

Δεκάδες είναι τα μηνύματα που λάβαμε από Έλληνες ομογενείς που ζουν στην μακρινή Αυστραλία και ιδιαίτερα από κατοίκους του Σίδνεϋ.

Όπως μας ενημερώνουν, όλοι οι δρόμοι των περιοχών όπου κατοικούν Έλληνες, έχουν γεμίσει τον τελευταίο καιρό μα αφίσες, που διαφημίζουν τη ¨Χρυσή Αυγή¨και την τοπική τους οργάνωση.

Μάλιστα οι εκεί Χρυσαυγίτες, έχουν καταφέρει να πείσουν σε μεγάλο βαθμό τους Έλληνες ομογενείς, ότι το κόμμα τους αποτελεί τον σωτήρα τους Έθνους μας.

Ακόμα πιο σοβαρή είναι η καταγγελία που μας έδωσε κάτοικος από το Σίδνεϋ, ότι τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής» καταφέρνουν και συγκεντρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία στέλνουν στο κόμμα τους στην Ελλάδα, για να το ενισχύσουν.

Οι δημοκράτες Έλληνες ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού βλέπουν ότι η «Χρυσή Αυγή» γιγαντώνεται, ενώ η Ελληνική Κυβέρνηση ενώ πήρε τα μηνύματα των πρόσφατων Ευρωεκλογών δεν προχωρά σε ριζικά μέτρα ώστε να ανακουφιστεί ο Ελληνικός λαός και να απαλλαγεί από τη βάρβαρη φορολόγηση των οικονομικά αδύναμων, τα χαράτσια, τις κατασχέσεις και τις αυτοκτονίες που δεν λένε να σταματήσουν.

3 σχόλια

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΑΟΣ ΝΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΙΡΟΝΕ ΚΑΝΗΣ ΟΜΟΣ ΑΚΟΜΙ ΚΑΙ ΕΓΟ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΝΑ ΕΒΓΕΝΕ ΣΤΡΑΤΟΣ Κ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝ ΗΘΕΛΕ Η ΟΠΙΟΝΔΙΠΟΤΕ ΑΛΟ Η ΜΙΠΟΣΗ ΧΡΙΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΑ3000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ΄΄΄΄΄΄¨΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημένοι μου συμπατριώτες απανταχού της γής και ειδικά της Αυστραλίας ξέροντας πολύ καλά ότι η ψυχή σας είναι γεμάτη από ΕΛΛΑΔΑ είμαι πολύ συγκυνημένος για την οικονομική βοήθεια που προσφέρεται δτην μοναδική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία είναι η μαναδική που βοηθά τους δυστυχούντες εδώ στην Πατρίδα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δυστυχία βλέπουμε εδώ στα συσίτια.Από την πλευρά μου θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι έχουμε τις σημάιες ψηλά και σαν παλαιός εκπαιδευτής στο Κ.Ε.Α.Π κέντρο εκπαίδευσης ανορθοδόξου πολέμου ,ΡΕΝΤΙΝΑ, θα το μετανοιώση πικρά όποιος προσπαθήσει να κάνη κακο στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας.
    Με απέραντο σεβασμό στον καθένα από εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν θα ερθουμε στην κυβερνηση να κρυφτουνε ολοι οι αντιφα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.