Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ “ΛΥΤΡΩΣΟΥΝ” ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΩΝ… ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

Είναι φορές που αναρωτιέσαι… Τι διάολο ρε παιδί μου;… Τόσο ανθέλληνες είναι οι αριστεροί πια, που οτιδήποτε προσβάλλει την χώρα μας, τ...


Είναι φορές που αναρωτιέσαι… Τι διάολο ρε παιδί μου;… Τόσο ανθέλληνες είναι οι αριστεροί πια, που οτιδήποτε προσβάλλει την χώρα μας, τον πολιτισμό μας, την ομορφιά του λαού μας, την νοημοσύνη μας, την αισθητική μας, να θέλουν να το αγκαλιάσουν με πάθος, όπως έκαναν με τον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης στην τελευταία του επίσκεψη την Θράκη… Αυτόν που είπε το περίφημο «Μία γυναίκα πρέπει να διατηρεί μία ηθική ορθότητα, δεν μπορεί να γελάει δυνατά δημοσίως». Εκτός αν τα παίρνουν για να κάνουν ντόρο και μετά γυρνούν το κλειδί στην πόρτα τους και κοιμούνται ήσυχοι… 

Όταν μιλάμε για τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, Έμρουλλαχ Ίσλερ, όμως τα πράγματα δεν είναι απλά… 

Είναι ο ίδιος που έθεσε θέμα “νησιών του Αιγαίου” στην κατοχική επίσκεψη του στην Θράκη πριν λίγες ημέρες, τότε που ξεσάλωναν οι τούρκοι παραμονές της μαύρης επετείου του Αττίλα του 1974 στην Θράκη μας.

Στην Θράκη που η προδοτική συγκυβέρνηση έδωσε την ευχαρίστηση στον τούρκο βουλευτή να νοιώσει σαν Πασάς στο τσιφλίκι του!


Η εθνική κατρακύλα όμως δεν είχε τελειωμό! Την Κυριακή 13 Ιουλίου, ημέρα απελευθέρωσης της Ξάνθης, που κατέφθασε στην Θράκη μας, ο  αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Έμρουλλαχ Ίσλερ, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Προύσας του Ερντογάν τον Χακάν Τσαβούσογλου, τον πρόεδρο του τουρκικού οργανισμού διεθνούς συνεργασίας και συντονισμού (οργανισμός που προωθεί τον παντουρκισμό από το 1991 γνωστός ως ΤΙΚΑ) Σερντάρ Τζέμ και ο γνωστός ανθέλληνας Χαλίτ Ερέν πρόεδρος του ισλαμικού παντουρκιστικού ιδρύματος για την ιστορία και τον πολιτισμό των τούρκων.

Ήδη στα σύνορα τους υποδέχθηκαν ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής, οι ψευτομουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, οι βουλευτές Χουσεΐν Ζεϊμπέκ – (ΣΥΡΙΖΑ), Αϊχάν Καραγιουσούφ – (ΣΥΡΙΖΑ) και Αχμέτ Χατζηοσμάν – (ΠΑΣΟΚ), μουσουλμάνοι δήμαρχοι και πρόεδροι ψευτοενώσεων και ψευτοσωματείων, τουρκικά ΜΜΕ, αλλά και η χήρα του Αχμέτ Σαδίκ, μαζί με τον γιό της Λεβέντ και η ηγεσία του τουρκοκόμματος DEB.
Ο Ίσλερ επισκέφθηκε τον ψευτομουφτή  Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και  αργότερα επισκέφθηκε την ψευτοένωση Ξάνθης, όπου τον υποδέχθηκε η ηγεσία της και μίλησε μέσα στην συνεδριακή αίθουσα. Έπειτα ανηφόρισε στο πομακοχώρι Εχίνος Ξάνθης, ενώ εκεί τον περίμεναν και τον υποδέχθηκαν εκατοντάδες γενιτσαρεμένοι από την αδιαφορία του αθηνοκεντρικού κράτους και την ανεξέλεγκτη  προπαγάνδα των πρακτορίσκων της Άγκυρας Πομάκοι, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Δεν χάσανε ευκαιρία οι διοργανωτές της φιέστας να βάλουν στην διαπασών τα ηχεία παίζοντας το οθωμανικό εμβατήριο της ΑΛΩΣΗΣ 1453!
Ούτε εκατό μέτρα μακριά βρίσκεται το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που θύμιζε κατάστημα “κλειστόν λόγω ανακαίνισης”, δίχως να αντιδράσει κανείς ένστολος γι’ αυτήν την πρωτοφανή πρόκλησηπου διέπραξαν εκείνη την στιγμή οι διοργανωτές και δίχως να έχει το θάρρος κανείς να τους πετάξει έξω από την Θράκη με τις κλωτσιές.
Πιπιλίζουν όπως πάντα την γνωστή καραμέλα… εκτελούμε εντολές!
Οι ελληνόφωνοι υπηρέτες της μισαλλοδοξίας της τουρκίας, θα μας εξηγήσουν τώρα πόσα παίρνουν για να υπηρετούν τους εχθρούς της ανθρωπότητας;
Το γουρούνι κατά την κατοχική περιοδεία του στην Θράκη.
Με στοιχεία από το ρεπορτάζ του Ελληνόψυxος Ακρίτας της Θράκης – Τ.Ο. Ξάνθης 
Δημοσίευση στο paspartou.gr                                                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.