Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΜΑ! ΣΥΡΙΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!

Τουλάχιστον δυο απαγωγές μη νόμιμων μεταναστών είχε διαπράξει μια εξαμελής σπείρα Ελλήνων και αλλοδαπών δουλεμπόρων που δρούσε από το 201...

Τουλάχιστον δυο απαγωγές μη νόμιμων μεταναστών είχε διαπράξει μια εξαμελής σπείρα Ελλήνων και αλλοδαπών δουλεμπόρων που δρούσε από το 2010 και εξαρθρώθηκε από την Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής. Μάλιστα, ένα από τα θύματά τους έχασε τη ζωή του από τα χτυπήματα που δέχθηκε!

Ο 37χρονος Σύριος αρχηγός της οργάνωσης, ένας 45χρονος Ινδός, ένας 46χρονος Πακιστανός και τρεις Έλληνες ηλικίας 68, 72 και 43 χρόνων συνελήφθησαν στον Πειραιά, το Αιγάλεω, τον Άλιμο, το Περιστέρι, το Κερατσίνι και το Δήλεσι Βοιωτίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση παράνομων μεταναστών, αρπαγές, ληστείες, θανατηφόρα σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η σπείρα έκανε διακίνηση παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στην Ιταλία, με ένα πλωτό σκάφος που είχε στη διάθεσή της. Όμως, όταν τα μέλη της δεν ικανοποιούνταν από τα οικονομικά ανταλλάγματα, απήγαγαν τους άτυχους αλλοδαπούς και εκβίαζαν τους συγγενείς τους ζητώντας λύτρα. Τον Μάρτιο του 2013 απήγαγαν έξω από σταθμό του Η.Σ.Α.Π. Έναν 46χρονο Πακιστανό και τον κράτησαν όμηρο επί δέκα ημέρες σε ένα διαμέρισμα από το οποίο τον άφησαν ελεύθερο, αφού πήραν το διαβατήριό του.

Στις 5 Απριλίου του 2013 πλησίασαν έναν 50χρονο Πακιστανό έξω από την κατοικία του προφασιζόμενοι ότι είναι αστυνομικοί και τον επιβίβασαν με τη βία σε ένα αυτοκίνητο. Επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον αδελφό του και ζητούσαν από 15.000 ως 50.000 ευρώ για την απελευθέρωσή του. Τρεις ημέρες αργότερα, παρέλαβαν 8.000 ευρώ και υπέδειξαν στον αδελφό του απαχθέντος πού θα τον έβρισκε. Όμως, ήταν λιπόθυμο με εμφανή τραύματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός του, χωρίς τα ατομικά του έγγραφα και το κινητό του, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει ένα μήνα μετά στο νοσοκομείο!

Σε έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν πλήθος κινητά και διάφορα χρηματικά ποσά και έγγραφα, η γνησιότητα των οποίων εξετάζεται. Ακόμη, βρέθηκε ποσότητα σκόνης άγνωστης σύστασης, η οποία εξετάζεται στο Γενικό Χημείο του Κράτους, ενώ στην κατοχή του 37χρονου αρχηγού κατασχέθηκαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα. Ακόμη, κατασχέθηκε το σκάφος που χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση μεταναστών.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.