Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ... ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ...;;;

Η Μαρία Πούτιν, κόρη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμί Πούτιν, ζει με τον σύντροφό της στην Ολλανδία. Μετά την κατάρριψη του Boeing των μαλαι...


Η Μαρία Πούτιν, κόρη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμί Πούτιν, ζει με τον σύντροφό της στην Ολλανδία. Μετά την κατάρριψη του Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών στην Ουκρανία, οι Ολλανδοί ζητούν την απέλαση της 29χρονης.

Συγκεκριμένα, ο Πίτερ Μπρέρτιες, δήμαρχος της ολλανδικής πόλης Χίλβερσουμ, ζήτησε την απέλαση της 29χρονης κόρης του Ρώσου προέδρου από την Ολλανδία.

Στην Ολλανδία επικρατεί θρήνος και οργή μετά την κατάρριψη του Boeing, καθώς είχε 193 θύματα στην αεροπορική τραγωδία, ενώ τα έχουν βάλει με τον Πούτιν, αφού όλα δείχνουν ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από ρωσικούς πυραύλους που ενεργοποίησαν οι αυτονομιστές.

Ακόμα και Ουκρανοί που ζουν στην Ολλανδία σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι που μένει η Μαρία Πούτιν.

ΠΗΓΗ: en.enikos.gr

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.